Folie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Boban
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Folie

Příspěvek od Boban »

Zdar chlapi, přemýšlel :o jsem na oct. si dát folie ale pořád váhám. Někdo doporučuje a zase na opak. má někdo zkušenosti a + atestem.
Možná bych to svedl i sám ale bojim se tech bublin a navíc nevím jestli se musejí vyndavat okna ven? (wallbash)
Naldo
Přispěvovatel

Příspěvek od Naldo »

Zdar, mám folie na všech oknech mimo čelní sklo-můj názor : na okna předních dveří už bych si je nedal, respektive když jo tak rozhodně s menším zatemněním, než na zadní dveře a okno.Couvat ve tmě podle zrdcátek s folii na okně je o hubu. Většinou spouštím okna abych něco viděl. Ale jak říkám záleží na tom, jak velké to ztmavení je.
Octavia Combi 1.9 TDI 81kW, AHF
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Nechceš komplet boční okna na Oct. polepený super 3M fóliema, známej je prodává. Atest mám někde doma taky.
Jinak sám bych to nelepil, dá se to , ale za tu pakárnu radši někomu zaplatím, hlavně zadní okno.
Jinak mé zkušenosti s fóliema jsou v podstatě kladné, alespoň na zadních oknech 100%, na předních jak kdy a jak kde, v německu na předních oknech budeš mít problémy.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
jirka s2
Nováček

Příspěvek od jirka s2 »

máme folie s atestem a bez problému,přední s menším zatmavením!
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Naldo píše:Zdar, mám folie na všech oknech mimo čelní sklo-můj názor : na okna předních dveří už bych si je nedal, respektive když jo tak rozhodně s menším zatemněním, než na zadní dveře a okno.Couvat ve tmě podle zrdcátek s folii na okně je o hubu. Většinou spouštím okna abych něco viděl. Ale jak říkám záleží na tom, jak velké to ztmavení je.
Jsem na tom stejně už jsem uvažoval že dám pod nárazník(aby nebylo vidět)nějaký přídaný světlo na zpátečku (wallbash)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Mám folie na všech zadních oknech a je to paráda, z venku není dovnitř vůbec vidět, můžu mít plněj kufr krámů a nevypadám jak vietnamec, co jede na trh. ale dopředu bych si to nedal. Když sedím vzadu, tak je mi to trochu nepříjemný, ale asi jde o zvyk. Podle mě by mělo být vidět zboku na řidiče co dělá, dá se předejít kolizi když vidím,že na mě někdo nekouká :o Hlavně když jedu na motorce, tak mě zatmavená auta z vedlejších silnic docela děsí.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Eduscho
Nováček

Příspěvek od Eduscho »

Suhlasim, aj ja mam tmave folie len vzadu, na prednych bocnych mam svetlejsie a v predu zakalene. Len horsie je to s cuvanim v noci. Viditelnost je samozrejme nizsia cez zadne okno.
elit
Přispěvovatel

Příspěvek od elit »

Ja teda folie jeste nemam, ale uvazoval jsem, ze cloveku preci jen dodaji trosku anonymity kdyz se na silnici na vas snazi nekdo neco gestikulovat. Zrejme mu sklapne, kdyz si ani neni jistej jestli koukate.
VW Passat 3C 2008 BMP
kartmen
Přispěvovatel

Příspěvek od kartmen »

Probíralo se to tuším na škodováckým fóru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4596&hl=, tak čti a vzdělávej se 8)
Já osobně je mám vzadu 75% zatmavení a je to supr. I s tim umim couvat v noci! (rofl) (rofl) Stálo mě to tři litry (hm)
pozn.: fotka je stará, až budu mít čas, bude aktualizace
Naposledy upravil(a) kartmen dne 18 dub 2006, 11:52, celkem upraveno 1 x.
nemám žádné auto na naftu
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Mam len na zadnych oknach a som spokojny. V noci sa v pohode da cuvat pomocou spatnych zrkadiel.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Já mám folie zapsaný v techničáku a jsou hodně tmavý záleží kde ti to dělaj.Dostal jsem osvědčení s atestem a na dopraváku to zapsali.Na celýho Superba mě to stálo cca 5tis.
Takže si můžou (wallbash)
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Ale v Nemecku alebo Rakusku ti budu aj tak robit problemy.
Na Octaviu Combi ma to komplet stalo 3tis. aj s atestom.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Už jsem s tím všude byl a zatím nic.
Před 2 roky to stálo trochu víc (noteeth)
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

...mam na aute kremikovou folii na vsech oknech a je to super.Jde jen o zvyk.S tim lepenim jelikoz je delam v servisu tak mi to jako problem nepripada a kdyz vlezu do auta bez folii pripadam si jak v akvarku...takze ode me urcite rada zalezi na cloveku comu vyhovuje ale ja jsem na cely auto(samozrejme ne na celni okno)
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“