zdravim borci. mam tu maly kozmeticky problem na mojej fabii. este v aprili som menil RJ motora (50 kW namiesto 44kW). robil som to klasicky podla navodu jednotku dnu stary potom novy pin atd. proste vsetko slape ako ma, ale ked dam testovat budiky tak sa mi najprv zobrazi toto: http://nokiaclub.szm.sk/budiky1.jpg
nemalo by tam skocit VIN a vedla toho takou ciarkou oddelene SKZ..... ?
inak tu je moj aktualny bin z eepromy. asi tam treba len nieco prepisat ale skusal som uz vselico a stale nic. tak ak by niekto vedel poradit budem vdacny.
cez kanal 50 si prehral ine id kluca do budikou a rj budikov si myslela ze davas nove hodiny. ale povodny vin zostal. takze ma s tam 2x vin. neries to. da sa to urobit aby to nepisalo.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH motor píše:cez kanal 50 si prehral ine id kluca do budikou a rj budikov si myslela ze davas nove hodiny. ale povodny vin zostal. takze ma s tam 2x vin. neries to. da sa to urobit aby to nepisalo.
aaa caf kamaratko ale ako som to potom dokazal ked vsetko ide normalne ? a ziadny problem. a vies mi to spravit v tom bin subore aby to bolo OK ? alebo sa to uz neda ? dikes
podle vypisu je vin i szk na spravnych mistech ,jednotka motoru ti ukazuje spravne vin?
a co zkusit jeste znova prizpusobit tentokrat budiky k mot jednotce
stejne se mi nezda ,ze jsi pouzil spravny postup jeste se mi nic podobneho nestalo
chiptuning píše:podle vypisu je vin i szk na spravnych mistech ,jednotka motoru ti ukazuje spravne vin?
stejne se mi nezda ,ze jsi pouzil spravny postup jeste se mi nic podobneho nestalo
jednotka mi ukazuje vsetko sprane. je to cudne. zajtra skusim este budiky k motoru. zatial dikes cafte
chiptuning píše:podle vypisu je vin i szk na spravnych mistech ,jednotka motoru ti ukazuje spravne vin?
jednotka mi ukazuje vsetko sprane. je to cudne. zajtra skusim este budiky k motoru. zatial dikes cafte
posli mi vbypis na mail a urobim ti to.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
posli mi vbypis na mail a urobim ti to.
vypis som ti poslal. dosiel. ti ? kedy sa mi na to pozres ? dikes
dnes som sa stym opta hral a teraz mi pri 1 okne skoci tak ako to ma byt tj. vin a vedla immo. a potom to preskoci na 2x vin vedla seba oodelene ciarkou. hmm