rozdil Passat B5xB6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rozdil Passat B5xB6
Ahoj vsichni, ted se budu ptat asi blbe, ale prosim o vysvetleni. Jak je to s tema typama pasiku B5,6. Mel jsem za to, ze B5 se vyrabel do 2001, ale ja si koupil 2002 typ 3BG, podle VIN tedy taky B5, po faceliftu, takze dekoder rika B5,5. Vsude mi rikaj, ze je to stejne jako B6...a ted kde je pravda a vcem je rozdil? Jde mi hlavne o ty predni napravy. U B5 odchazely a me by zajimalo, jestli je to u te 5,5 uz lepsi nebo si mam zacit sporit ci se toho radeji rychle zbavit dokud to nic nedela. Dik za info. J
vpohode. Chybu spravila kopa novinarov pri uvadzani 3BG na trh ked ho chybne podaktory zacali oznacovat ako B6...a odvtedy vtom je chaozjakub píše:andy píše:B5 (3B) je od 1997 do 2001
B5 (3BG - alebo B5 facelift - alebo B5.5) je len facelift, nie novy model
B6 (3C) je ten najnovsi model!
Dik za vysvetleni. Z toho vseho je jasny, ze vsechny ty inzerovany B6 jsou maximalne B5.5. J

...I see, novinari....tos mel rict hnedandy píše:vpohode. Chybu spravila kopa novinarov pri uvadzani 3BG na trh ked ho chybne podaktory zacali oznacovat ako B6...a odvtedy vtom je chaozjakub píše:andy píše:B5 (3B) je od 1997 do 2001
B5 (3BG - alebo B5 facelift - alebo B5.5) je len facelift, nie novy model
B6 (3C) je ten najnovsi model!
Dik za vysvetleni. Z toho vseho je jasny, ze vsechny ty inzerovany B6 jsou maximalne B5.5. J