Ahoj .
Otec kupil Seat Ibizu 1,4 16V 55kw. Rok výroby 2000. Najzdené 65000 km.
PO naštartovaní za studena vybehnu otačky na 1200-1300 a v tomto rozmedzí kolíšu a je i cítit nepravidelný chod motora. Len pozvolna sa potom otáčky znizia na 900 a ručička otáčkomeru stále pozvolna kolíse. Počas jazdy mám pocit, že ide normálne. Má ho krátko a ešte s ním moc nejazdil. Na nete na inej stranke som sa docital, ze by mohlo ist o netesnost na vzduchovom potrubí - utesnené a vymenený vzduchový filter. Závada nebola odstranena. Raz som si všimol , že volnobezne otacky / po nastartovaní na urovni 1200/ zareagovali výraznejším poklesom na zosliapnutie spojky - pokles len chvilkovy. Moze to nejako suvisiet?
Dakujem za vase typy
Seat Ibiza 1,4 16V 55 kw- volnobezne otacky kolisu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahojte.
Takže upresním. PO naštartovaní kolíšu otáčky tak ako som písal. Chod motora je nepravidelný. Výkon je ale slabý, auto neakceleruje. Výkon podľa akcelerácie sa rovná asi 40 kw autu.
Spotreba meraná od tankovania k tankovaniu okolo 6,6 litra.
VAG píše zvýšenú sytosť zmesi. Na nete som našiel, že problem može byť v "prifukovaní " falošného vzduchu cez netesnosť vzduchového potrubia. Otec bol v servise. tam mu vymenili nejakú hadičku , ktorá bola rozpraskaná / Bohužiaľ neviem o čo šlo/ - ale závadu to neodstránilo. Potom sme vymenili tesnenie pod "hlavou?" sania - toto o niečo zlepšilo výkon auta. Vag ale stále vypisuje vyššiu bohatosť zmesi a otáčky stále kolíšu.
V servise povedali, že to bude lambda sonda, ale podľa príspevkov na nete /www.seat-klub.cz / sa mi to nejako nezdá. Píše sa tam o potenciometri vzduchovej klapky , potom o nejakom krokovom motorčeku.
Ešte som zabudol pri otočení volantom do krajnej polohy sa otáčky úplne rozhodia a pár krát skoro zhasol motor, keď som to skúšal.
Poradí niekoto??
Ďakujem
Takže upresním. PO naštartovaní kolíšu otáčky tak ako som písal. Chod motora je nepravidelný. Výkon je ale slabý, auto neakceleruje. Výkon podľa akcelerácie sa rovná asi 40 kw autu.
Spotreba meraná od tankovania k tankovaniu okolo 6,6 litra.
VAG píše zvýšenú sytosť zmesi. Na nete som našiel, že problem može byť v "prifukovaní " falošného vzduchu cez netesnosť vzduchového potrubia. Otec bol v servise. tam mu vymenili nejakú hadičku , ktorá bola rozpraskaná / Bohužiaľ neviem o čo šlo/ - ale závadu to neodstránilo. Potom sme vymenili tesnenie pod "hlavou?" sania - toto o niečo zlepšilo výkon auta. Vag ale stále vypisuje vyššiu bohatosť zmesi a otáčky stále kolíšu.
V servise povedali, že to bude lambda sonda, ale podľa príspevkov na nete /www.seat-klub.cz / sa mi to nejako nezdá. Píše sa tam o potenciometri vzduchovej klapky , potom o nejakom krokovom motorčeku.
Ešte som zabudol pri otočení volantom do krajnej polohy sa otáčky úplne rozhodia a pár krát skoro zhasol motor, keď som to skúšal.
Poradí niekoto??
Ďakujem