Zdravim vsechny mam problem a sem z toho uz fakt zoufalej:(....mam OBDII USB VAG kabel s programem VAG-USB 4.09..kabel sem si koupil i s ovladacema, ty sem tam vpohode nainstaloval ale pri testu kabelu mi to napise rozhrani nenalezeno a kdyz se tam snazim dostat ty twin usb drivers tak ty to nebere vubec:(...nevite nekdo co delam spatne?
Diky moc za kazdou radu
Nemuze sem nekdo hodit odkaz na SW s kterym mi ten kablik pojede??...porad to nejde i kdyz nastavim ve spravci zarizeni napr com2 a dam ho i ve vag comu tak to proste pise port nedostupny:(
Píšeš, že je to USB rozhraní. Jenže to není rozhraní napájené z USB portu jako třeba myš, ale je napájeno z pinu 16. Pokud není pod napětím, tak se prostě nemůže přihlásit.
Jo je to USB kabel....takze pokud nejsem v aute a nemam otocenej klicek tak mi to bude hlasit porad ze port com je nedostupny jo? Tak diky a muzes mi jeste doporucit nejakou verzi se kterou mi to pujde?...co tak ctu totiz tak mi z toho vypliva najevo ze to je cekem problem
Já jsem 409 nerozchodil, lépe řečeno jsem se o to přestal snažit, protože nepodporuje Can Bus. Koupil jsem HEX-CAN z Motordiagu a bylo vyřešeno. Doporučuji to tak udělat a neztrácet čas čtyřkovou verzí.
Jo nedalo mi a jeste sem to sel zkusit a porad nic...problem je proste v tom ze se nedostanu ani na port....az se spoji vag s portem tak pak muzu premejslet dal ale to se mi proste nedari....zkusil snd vsechno a vsechny verze:(