sdi zle stertuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sdi zle stertuje
rano ho neviem nastartovat kratko zhavi ako keby bolo vonku teplo.snimac teploty,nafty novy.ked je teply motor startuje auto v pohode.mam take uz 5te auto aj tdi

Re: sdi zle stertuje
Vychádzam z toho, že si napísal, že žhaví krátko. Skús odpojiť snímač teploty pre RJ a zisti či ti predĺži žhavenie.golf2pd píše:rano ho neviem nastartovat kratko zhavi ako keby bolo vonku teplo.snimac teploty,nafty novy.ked je teply motor startuje auto v pohode.mam take uz 5te auto aj tdi
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
nebo ti padá nafta já točím z kanystů a tento problém se mi stal několikrá stačí vlas který se ti dostane do sacího koše a v tom víčku sacího koše je ventil a nad ním pružinka a dál se to nedostane a máš dostartováno, mě se podařilo na špejli dát vatu prosunout jí tou sací trubičkou až k ventilu a natočit to na tu vatu, byl tam vlas,  pak zas něco jako koudel, ono stačí aby ti spadl vlas na pistoli na benzínce zasuneš a časovaná bomba jede, nakonec jsem ten sací koš omotal pančochou silonkou a problém už nemám, diagnostikovat se to dá jednoduše sděláš sedačku nad nádrží sděláš trubku co saje naftu, na ni nasadíš snad osmičku hadičku průhlednou  tak 10 cm a stříkneš do ní  naftu pokud ti nateče do nádrže tak je problém tam miloš

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Aby sa neriešil následok ale príčina, ešte sa nespomínala batéria. Ak štartér točí pomaly motor, nechytí ani so správnym žhavením. Teplota vo válcoch vznikne prudkým stlačením vzduchu. Ak ale stlačenie neni rýchle /štartér - batéria/ kompenzuje sa potom dlhším ohrevom žhavičov.golf2pd píše:zhavice su v poriadku.ked odpojim cidlo zhavi dlhsie a nastartuje