VZHLED A KOMFORT OI COMBI TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VZHLED A KOMFORT OI COMBI TDI
Chci dosáhnout vzhledu a komfortu OI combi TDI 81kW r.v.2000 facelift ,tak jak sjíždějí z výrobní linky.
Dokázal by někdo konkrétně poradit ,jaké pružiny a tlumiče koupit ?
Děkuji
Dokázal by někdo konkrétně poradit ,jaké pružiny a tlumiče koupit ?
Děkuji
Vzhlad karoserie mas novy. Teda neviem co riesis? A co sa tyka podvozku vrele ti odprucam civilny sortiment firmy Bilstein na Octaviu TDI 81kW r.v. 2000. S ich tlmicmy mam velmi dobre skusenosti a som spokojny a niesu az tak drahy. Vrele odporucam. Auto je sice trochu tuhsie ako na klasike, ale aj ovladatelnost je lepsia. Proste mne maximalne vyhovuju. Neviem ako ty ale, ja mam radsej tuhsie naladeny podvozok, ale nie zase moc. V zatackach sa citim istejsie. Urcity komfort jazdy musim mat. Kostitras mam tiez rad, ale urcite nie na normalne dennodenne jazdenie po cestach a hlavne tych nasich "sama jama".
http://www.bilstein.de/cms_website/root ... age_id=213
http://www.bilstein.de/cms_website/root ... age_id=213
Co se týče vzhledu a komfortu, tak řeším jenom podvozek, o karosérii vůbec nejde.
Jde mi o to, že pokud použiju nějaké neoriginálni pružiny i tlumiče , tak auto se může plazit po zemi a nebo opačně to může mít vzhled cross-country a kde jsou teprve jízdní vlastnosti.
Chtěl bych něco ,co se nejvíc podobá sériovému vzhledu i komfortu.
Nejjednodužší řešení je dát tam to, co tam patří, tzn. koupit podvozek ve
škodovce, ale ta cena !
Najde se ještě někdo, kdo už má vyměněné pružiny i tlumiče a dával něco jiného než originál díly škoda ?
Děkuji
Jde mi o to, že pokud použiju nějaké neoriginálni pružiny i tlumiče , tak auto se může plazit po zemi a nebo opačně to může mít vzhled cross-country a kde jsou teprve jízdní vlastnosti.
Chtěl bych něco ,co se nejvíc podobá sériovému vzhledu i komfortu.
Nejjednodužší řešení je dát tam to, co tam patří, tzn. koupit podvozek ve
škodovce, ale ta cena !
Najde se ještě někdo, kdo už má vyměněné pružiny i tlumiče a dával něco jiného než originál díly škoda ?
Děkuji
Zdary.Ty Bilsteiny jsou super.Mam je taky na combajnu a jsem max spokojen.Je to dobrej kompromis mezi komfortem a sportovnějším podvozkem.Na snížení podvozku jsem se vykašlal,už tak je motor dost nízko.Abys to nerozflákal,tak by to chtělo tužší pružiny a to je pak z toho trakař.
Octa 1.9TDI 110Hp + Sprint 764,turbo PD130, chip reesha
VW Passat BlueTdi 105kW
VW Passat BlueTdi 105kW
Výměna mě už taky napadla ,ale bylo by to asi složité to dát s někým dohromady a z druhé strany nové je nové . Takže komplet podvozek i s tlumičema bude na prodej, ale až po demontáži.
Máte někdo zkušenost s tímto internetovým obchodem ?
/www.skoda-dily.cz/
Máte někdo zkušenost s tímto internetovým obchodem ?
/www.skoda-dily.cz/