Zdravím, včera se mi stala dost nemilá věc u OCT1 AGR, nevím jak je to možné, ale ulomila se mi polovina tý plošky, co otáčí spínací skříňkou, takže jdou zapnout kontrolky, nažhavím, ale už nejde nastartovat. zbastlil jsem to provizorně, ale nevím jak dlouho to vydrží. Máte někdo zkušenost? povedlo se to někomu rozebrat? jde to vyřešit jinak než měnit všechny zámky? DÍKY ZA REAKCE
to se mi právě nedaří, nepřišel sem na to jak z toho dostat vložku. sundal sem cívku imobilizeru, ale dál mi to nejde a nikde sem nenašel nic, čím by to bylo zajištěný. prosím o radu
oktáf píše:moc děkuju, hned zítra to zkusím. Snad se zadaří.
Ta civka ti sla sundat? To se mi este bez sznicení nepovedlo, treba to na starej octe de, na 2001 to teda neslo, je soucasti spinacky. Demontaž vložky je takovajak tu pisou.
oktáf píše:moc děkuju, hned zítra to zkusím. Snad se zadaří.
Ta civka ti sla sundat? To se mi este bez sznicení nepovedlo, treba to na starej octe de, na 2001 to teda neslo, je soucasti spinacky. Demontaž vložky je takovajak tu pisou.
Všetky sú súčastou spínačky ,musíš si nájsť vhodný priemer pod cievku napr.prstencový klúč a malým kladivkom zvrchu udrieť na zámok a je dole ,zatial mi išli všetky čo som menil
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!