Klimatronik, prosím pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klimatronik, prosím pomoc
Kluci jsem v pr...
Klimatronik napsal chybu servomotoru klapky V71, klapka vyměnšna, ale v bloku hodnot v 5. kanále nekomunikuje. ukazuje pouze v prním poli, po připojení druhé ŘJ všechno OK, ale jenom do doby než se provedlo základní nastavení. potom to samé to je ztráta kominukace na kanále č. 5 takže už mám dvě jednotky takto podle mě zablokované.
Nevíte jakým způsobem se dá řídící jednotka klimatroniku vyresetovat, nebo správně nakódovat, pouhé smazání chyby ve vag com nic nepohlo.
Díky všem.
Klimatronik napsal chybu servomotoru klapky V71, klapka vyměnšna, ale v bloku hodnot v 5. kanále nekomunikuje. ukazuje pouze v prním poli, po připojení druhé ŘJ všechno OK, ale jenom do doby než se provedlo základní nastavení. potom to samé to je ztráta kominukace na kanále č. 5 takže už mám dvě jednotky takto podle mě zablokované.
Nevíte jakým způsobem se dá řídící jednotka klimatroniku vyresetovat, nebo správně nakódovat, pouhé smazání chyby ve vag com nic nepohlo.
Díky všem.
kabeláž je v pořádku, protože to servo funguje, normálně chodí tam i zpět, bylo komplet vidět až do doby kdy se udělalo základní nastavení, pak zmizely tři poslední hodnoty, prní hodnota se mění v závislosti na poloze serva
Naposledy upravil(a) liboro dne 16 led 2008, 11:19, celkem upraveno 1 x.
Re: Klimatronik, prosím pomoc
VW Caddy 2005. Špatně drží nastavenou teplotu. Musím dát ovladač na maximum, jinak po částečném zahřátí začne foukat studený vzduch. Čidlo interiéru a u nohou řidiče ukazuje reálné hodnoty, ale ještě tam mám podezřelou teplotu na nějakém čidle, které nevím kde se nachází. Dle VCDS jde o teplotu VÝFUK VENTILÁTORU, ukazuje 84 stupňů na studeném autě.
Re: Klimatronik, prosím pomoc
sám sis odpověděl, vyměn to čidlo