nastavení komfortní jednotky octavie I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nastavení komfortní jednotky octavie I
neznáte někdo možná nastavení komfortní jednotky oct.I, r.03, díky Lešek
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
Re: nastavení komfortní jednotky octavie I
Porid si VIS (vag info system)..tam najdes uplne vsechnolesek píše:neznáte někdo možná nastavení komfortní jednotky oct.I, r.03, díky Lešek

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Ve VISu je jen část. 46 toho zvládne víc.shademan píše:Porid si VIS (vag info system)..tam najdes uplne vsechnolesek píše:neznáte někdo možná nastavení komfortní jednotky oct.I, r.03, díky Lešek

Jen ta MKM FULL 2.00 by už mohla být.

tam píšou že to zvládne jen ten jejich kabel. Já mám Hex-Can od Svobody to asi nebude kompatabilní??
Ale musí to jít i přes VAG-COM. Nemáte někdo seznam možného nakodování? Ve VISU je toho vážně málo... Dikes

Hele ja mam ulne jinej kabel a nrmalne to s tim chodi takze toho se neboj...jo chtelo by to neco kde je toho vic nolesek píše:tam píšou že to zvládne jen ten jejich kabel. Já mám Hex-Can od Svobody to asi nebude kompatabilní??Ale musí to jít i přes VAG-COM. Nemáte někdo seznam možného nakodování? Ve VISU je toho vážně málo... Dikes

Co myslis tim 46Bugs.Bunny píše:Ve VISu je jen část. 46 toho zvládne víc.shademan píše:Porid si VIS (vag info system)..tam najdes uplne vsechnolesek píše:neznáte někdo možná nastavení komfortní jednotky oct.I, r.03, díky LešekMrk sem: http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/index.php
Jen ta MKM FULL 2.00 by už mohla být.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
víš to určitě s tím že to nubude chodit? nebo to stojí za zkoušku? DíkesBugs.Bunny píše:46 - komfortní jednotka.![]()
MKM 1.2 mi funguje s KKL com. S Hex-Can to chodit nebude
Pomocí vagu jde jen to co je popsáno ve VISu.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
dielenska prirucka, VAS, alebo snad este tu niecolesek píše:to vážně neexistuje něco lepšího než VIS, kde by to bylo??Bugs.Bunny píše:Jako u OII to nejde. Nevadí, že máš USB. Funguje to s KKL com i s KKL USB. Obyč KKL se dá pořídit za pár korun.
http://de.openobd.org/
aspon neco. dikeskevino píše:dielenska prirucka, VAS, alebo snad este tu niecolesek píše:to vážně neexistuje něco lepšího než VIS, kde by to bylo??Bugs.Bunny píše:Jako u OII to nejde. Nevadí, že máš USB. Funguje to s KKL com i s KKL USB. Obyč KKL se dá pořídit za pár korun.
http://de.openobd.org/