Navigace skoda DX- Nahrani cestiny, prepaleni CD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Navigace skoda DX- Nahrani cestiny, prepaleni CD
Ahoj Lidicky, mam problem. Mam navigaci Dx ve skode octavia z roku 2001. Stahl jsem si z netu mapu ceske republiky, pres co ji vypalim a jak musim postupovat, aby mi to navigace potom precetla a v klidu to slo?? Jinak bych chtel jak ceske menu navigace tak cesky hlas, Nabidne mi nekdo za kolik mi to udela??? Dikyyy
Re: Navigace skoda DX- Nahrani cestiny, prepaleni CD
Mas SZ 

Foli píše:Ahoj Lidicky, mam problem. Mam navigaci Dx ve skode octavia z roku 2001. Stahl jsem si z netu mapu ceske republiky, pres co ji vypalim a jak musim postupovat, aby mi to navigace potom precetla a v klidu to slo?? Jinak bych chtel jak ceske menu navigace tak cesky hlas, Nabidne mi nekdo za kolik mi to udela??? Dikyyy
Čau mám stejný problém přehrál jsem si cz hlasový výstup, kde seženu to CD s dabovanou češtinou?rusty píše:musíš mít starý cd mapu kde byla dabovaná čeština a pak ho dáš do navi a načteš češtinu. Ta se uloží a pak už si tam dáš mapu jakou chceš ,ale nesmíš tam aktualizovat žadnou řeč . Jinak se ti ta čeština zase smaže.
jednoduchy a není to tajný
Musíš sehnat pálený na orig to nejdeMike3672 píše:Čau mám stejný problém přehrál jsem si cz hlasový výstup, kde seženu to CD s dabovanou češtinou?rusty píše:musíš mít starý cd mapu kde byla dabovaná čeština a pak ho dáš do navi a načteš češtinu. Ta se uloží a pak už si tam dáš mapu jakou chceš ,ale nesmíš tam aktualizovat žadnou řeč . Jinak se ti ta čeština zase smaže.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
OK a kde ho mám sehnatLadas píše:Musíš sehnat pálený na orig to nejdeMike3672 píše:Čau mám stejný problém přehrál jsem si cz hlasový výstup, kde seženu to CD s dabovanou češtinou?rusty píše:musíš mít starý cd mapu kde byla dabovaná čeština a pak ho dáš do navi a načteš češtinu. Ta se uloží a pak už si tam dáš mapu jakou chceš ,ale nesmíš tam aktualizovat žadnou řeč . Jinak se ti ta čeština zase smaže.

To není tak úplně pravda. Jsou 3 typy navigací-za sériovým čáslem A, B nebo C. V případě A,což je i můj problém se musí navigace vytáhnout z auta a hardwarově upravit grafický čip a potom ho tam napájet zpět. Ostatní 2 typy jdou přehrát přes CD.Typ navigace zjistíš i Vagem.rusty píše:musíš mít starý cd mapu kde byla dabovaná čeština a pak ho dáš do navi a načteš češtinu. Ta se uloží a pak už si tam dáš mapu jakou chceš ,ale nesmíš tam aktualizovat žadnou řeč . Jinak se ti ta čeština zase smaže.
Octavia L&K, TDI 81 kw
hmm tak do štramberka to mám dost z ruky (Žatec okr. Louny) tak mám smůlu, kdyby byl někdo ochotnej poslat CD s CZ dabingem, bylo by to super, na odměně by jsme se určitě domluvili, díky za info Mikecosby píše:přesně jak píše Ondra.Jinak falsh bo B mám doma,A zajistím a C to má už z výroby.Mám taky mapy pro A navi aby šly česky-hlas,ale pouze osobně ve Štramberku-neposílám
OK, vím že si to každej hlídá, ale nenašla by se dobrá duše, která by sem hodila nějakej link nebo alespoň přesný názvy ISO včetně těch pálících utilit atd. díky za vstřícnost, myslím že nás to ocení víccippis píše:mapy se dají sehnat na netu v ISO. Smaží se to nejlíp přes CLONE CD, ale je potřeba k tomu sehnat utilitku co palí data ve správným formátu. Ověřeno v navigaci Audi a Mercedes ( stejný mapy i CD)
Sharan II TDI 115 PS - takovej stříbrnej autobus