Tempomat O1 Tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mara123
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tempomat O1 Tdi
Ahoj,
tak dnes jsem byl na cestách chci zapnout tempomat tak jako obvykle a nic, žádná rekace, nechal jsem to být, za cca hodinu při návrtatu domů už jel v pohodě, doma to dám na vag a vybaflo na mě:
17977 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45): neverohodny signal
P1569 - 35-10 - - - Sporadická
.. odchází běžně ty páčky nebo mám prolízat spíše kabeláž? jinak na vagu ukazuje při testu vše jak má takže asi nějaké spoje načaté ( projeví se to až při otřesech na cestě).
diky za rady
tak dnes jsem byl na cestách chci zapnout tempomat tak jako obvykle a nic, žádná rekace, nechal jsem to být, za cca hodinu při návrtatu domů už jel v pohodě, doma to dám na vag a vybaflo na mě:
17977 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45): neverohodny signal
P1569 - 35-10 - - - Sporadická
.. odchází běžně ty páčky nebo mám prolízat spíše kabeláž? jinak na vagu ukazuje při testu vše jak má takže asi nějaké spoje načaté ( projeví se to až při otřesech na cestě).
diky za rady
Octavia 1.9 TDi 81KW r.v.2001
- Mara123
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
No dnes jak jsem jel do práce, tak jsem to opět testoval, vypadá to spíše než na kontakty na ten prasklý plastový spoj, ty kontakty na vagu chodí bezchybně ale pokud se u toho spínání pohýbe s páčkou tak ty signály vypadávaj a háže to nesmysly. Dá se ten spoj sehnat jako náhradní díl případně kde?
Octavia 1.9 TDi 81KW r.v.2001
takze vcera som vybral packu, "rozlupil ju", no ziadne popraskane kontakty nevidim 
tak som pozeral ci nemoze byt spinava alebo tak nejak, no nic
tak som ju namontoval spat
zatial sa mi tempomat nevypol, uvidim ako to bude dalej
inac ten moj sa spraval tak ze ked sa uz raz vypol tak pocas tej jazdy sa uz nezapol, bolo treba minimalne vypnut/zapnut motor
cele sa mi to zda nejake cudne

tak som pozeral ci nemoze byt spinava alebo tak nejak, no nic

tak som ju namontoval spat
zatial sa mi tempomat nevypol, uvidim ako to bude dalej
inac ten moj sa spraval tak ze ked sa uz raz vypol tak pocas tej jazdy sa uz nezapol, bolo treba minimalne vypnut/zapnut motor
cele sa mi to zda nejake cudne

tak páčkou to nebylo, auto je dotáhnuté z D a očekával jsem že tam bude asi origo tempomat, zkusil jsem ho aktivovat,beze změny a podle kanálu 22 se něměnily hodnoty při mačkání páčky tak jsem dneska dovezl domů funglovku a vyměnil jsem ji a kromě toho že se rozsvítilo ASR tak žádná změna (nemáte tip na to ASR? podle vagu uhel volantu ale ve Visu jsem tooh moc nenašel) tak jsem nakoukl pod nohy a je tam smotané nějaké klubko kablíků s PINama (modrý,bílý,červený a jakoby žluto-černý nebo to je zelená v tom šeru to šlo těžko už poznat a ještě zvlášt modro černý ale už nebyl čas dál potom pátrat tak je docela možné že to je ta příčina nefunkčního tempoše ale nejsem si jistý kde mám hledat abych si to ověřil. Za rady budu vděčný