Passat - centralní zamykání - Vyřešeno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kip
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Passat - centralní zamykání - Vyřešeno

Příspěvek od Kip »

Zdravím nemá náhodou někdo el. schéma centrálního zamykání na passata r.v 99? Zadní pravé dveře zůstali zamčené a nejdou nijak otevřít!
Naposledy upravil(a) Kip dne 29 led 2008, 21:17, celkem upraveno 1 x.
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

zkontroluj kabely mezi nimy a sloupkem ;)
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

tak tam se asi nedostane.. Jestli se sekla západka zámku ,tak to je problém.Musíš je zamčené odčalounit a pak se dostat na zámek . Potom bud pomalu do něj bušit kladivem a někdy to povolí.Někdy ho ale musíš úplně roztřískat.Bohužel blbá práce... (LOL)
Kip
Sběrač informací

Příspěvek od Kip »

A dá se nějak šikovně sundat to čalounění u zavřených dveří, nebo mám rovnou shánět nové?
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

rusty píše:tak tam se asi nedostane.. Jestli se sekla západka zámku ,tak to je problém.Musíš je zamčené odčalounit a pak se dostat na zámek . Potom bud pomalu do něj bušit kladivem a někdy to povolí.Někdy ho ale musíš úplně roztřískat.Bohužel blbá práce... (LOL)
preco by sa nedostal ved otvori predne dvere (LOL)
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

tak zepředu by to nezvládl ani gynekolog :D

to čalounění jde sundat..vyhoď sedák a šroubuj....pakarna ale jde to
lisky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

jo tak to odešla jednotka ve dveřích... to mi udělala Okta... jediná rada... odpojit baterku a čekat a čekat, neš se motůrek vybije a pka zevnitř kličkou no... hned jak to otevřeš, odpoj ten konektor, nebo ti zblbne celé auto... mě pak kvůli jedné dveřní jednotce nešlo otevřít celé auto, ani klíčkem ne!
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

lisky píše:jo tak to odešla jednotka ve dveřích... to mi udělala Okta... jediná rada... odpojit baterku a čekat a čekat, neš se motůrek vybije a pka zevnitř kličkou no... hned jak to otevřeš, odpoj ten konektor, nebo ti zblbne celé auto... mě pak kvůli jedné dveřní jednotce nešlo otevřít celé auto, ani klíčkem ne!

nezlob se na mě ,ale je to trochu ze sci fi.....motorek to není baterka ani kondík..
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

kevino píše:
rusty píše:tak tam se asi nedostane.. Jestli se sekla západka zámku ,tak to je problém.Musíš je zamčené odčalounit a pak se dostat na zámek . Potom bud pomalu do něj bušit kladivem a někdy to povolí.Někdy ho ale musíš úplně roztřískat.Bohužel blbá práce... (LOL)
preco by sa nedostal ved otvori predne dvere (LOL)
ja som myslel ku kabelazi v stlpiku zadnych dveri ;)
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

když sundáš tapec a odpojíš konektor od moturku okna a privedes plus a minus na spravne draty tak jestli neni moturek centralu uplne v prdeli tak to otevreš
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

todle je na superba ale mohlo by to bejt podobny tzn že na pin č 7 a 17 přivedeš 12v tak by to mělo něco dělat je jasny že jednou jde + na 7 a podruhy na 17

Obrázek ;) ;)
Kip
Sběrač informací

Příspěvek od Kip »

Zdravím vás, chtěl jsem do toho motorku pustit proud přes svorkovnici u sloupku a po rozdělání jsem zjistil že tam je zlomený kabel! zámkem to naštěstí nebylo tak proč ty zamčené dveře nešli otevřít zevnitř? U spolujezdce to například tak jde. Všechny zdravím a děkuji za pomoc
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Pretoze zamok bol v rezime ´SAFE´ -aktivne bezpecnostne zamknutie. Dvere nejdu otvorit z vonku, ani z vnutra. SAFE je indikovane blikanim LED na vodicovych dverach.
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Kip píše:Zdravím vás, chtěl jsem do toho motorku pustit proud přes svorkovnici u sloupku a po rozdělání jsem zjistil že tam je zlomený kabel! zámkem to naštěstí nebylo tak proč ty zamčené dveře nešli otevřít zevnitř? U spolujezdce to například tak jde. Všechny zdravím a děkuji za pomoc

to zme všici rádi... :D
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

protože ten zámek má blokaci,pokud ho neotevře ten motorek ,tak s ním nehneš, je to kvůli tomu , aby nešel otevřít třeba drátem přes odtažené dveře
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“