koupě G IV TDI 81 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
koupě G IV TDI 81 kW
Zdravím všechny, chtěl bych přejít z G III benzinu na G IV TDI a v neděli se jedu podívat na jednoho 81 kW, rok 2000, původně z Itálie, najeto 100 tkm, ale znáte to jak je to s těmi kilometry, na co bych si měl dát hlavně pozor abych nekoupil nějakou vylítanou herku, sem tam něco lakuju, tak opravy laku neboli případnou havárii poznám, ale jde mi o to, že v naftě se ještě moc neorientuju, tak aby ten motor nebyl nějak KO, díky moc za rady a pomoc.
- travel242fx
- Přispěvovatel
Re: koupě G IV TDI 81 kW
ITALIU NEBRAT aj ja som kupil a teraz placembohush píše:Zdravím všechny, chtěl bych přejít z G III benzinu na G IV TDI a v neděli se jedu podívat na jednoho 81 kW, rok 2000, původně z Itálie, najeto 100 tkm, ale znáte to jak je to s těmi kilometry, na co bych si měl dát hlavně pozor abych nekoupil nějakou vylítanou herku, sem tam něco lakuju, tak opravy laku neboli případnou havárii poznám, ale jde mi o to, že v naftě se ještě moc neorientuju, tak aby ten motor nebyl nějak KO, díky moc za rady a pomoc.

Ale TDi motor zvladne pohode aj 500000 tisic ale italiu fakt neber.
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
- travel242fx
- Přispěvovatel
to ako na golfoch myslis? no tak v podcate to je dobre auto ale ma to svoje muchy ,vseobecne zname su zamky a central to je na GOLFE urobene hrozne potom este plastovy jazdec na oknach lame sa pekne draha zalezitost.co sa tyka napravy tiez nic moc treba renovovat a renovovatbohush píše:Proč pláčeš? co se na tom nejvíc s...? Hm, ale dva stejný názory, na tom něco může být.

ale ked si sikovny a vies si urobyt kopu veci doma tak sa to da a hlavne dobre sa nato zhanaju diely.
co sa tyka diagnostiky tak tu je VELKE PLUS ,staci ked mas kabel a soft a mozes pracovat doma nemusis navsetovat pri kazdej prkotine drahe auteservisy.
jedine co je v pohode je motor ten vydrzi dost ale aj tam su problemi zalezi ako sa stym jazdi ,najcastejsie odchadzaju rozne ventile co pracuju s turbom alebo co maju nieco spolocne s vykonom pripadne odide cele turbo ale to zalezi ako sa stym jazdi.
ono aj zalezi ci to auto jazdilo mestsku alebo dialnicnu prevadzku.
ak ches stare auto hladaj nieco doma prvy majitel a hlavne mas istotu poctu najazenych kilometrov .teda istota nieje nikdy ale omno vacsia ako dovezene z talianska.
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
No myslel jsem jako proč pláčeš nad tím taliánem, ale dík za postřehy, je to holt těžký koupit něco solidního, mám taky jednu nabídku - koupený u nás, najeto málo a kilometry 100% sedí, highline výbava, ale zase byl bouraný na zadek, potom na stolici, výměna komplet zadku, nový lak, na lemu měněného zadního blatníku už koroze takže fakt nevím, sice sháním zatím "jenom" 3 týdny, ale nedaří se nějak...Jinak kabel mám už z trojky, udělat něco taky umím, jenže jsem myslel, že novější auto bude už míň náročné na opravy.
Kamarát mal golfa z Talianska, ročník 1997, jeden z prvých kusov, bol to 66 kW TDI, climatronic, športové sedačky, so zníženým podvozkom. Bolo to už z Talianska nachipované. Vymenili sa tlmiče a váha vzduchu, malo chyby laku, kde tu popučené a poškriabané, (mestská prevádzka v Italy asi nič moc
) ale po mechanickej stránke to bolo v pohode. Na tacho mal 120 tkm
Realitu sa neodvážim hádať. Auto chodilo bez problémov, až kým o neho nútene neprišiel. (už ho asi rok nemá) Možno to bola len svetlá výnimka, neviem. Ale golfík bol v pohode, škoda ho 

Ahoj vydrž a scháněj já scháněl 3 měsíce . Kekonci jsem byl už zofalej když už jsem myslel že to klapne tak to nevyšlo. Nejdřív jsem sháněl golfa ale kamarád co do toho dělá mě přesvědčil abych si už teda koupil pašu a nelituju toho čekání. Jo a nejdřív jsem scháněl dovoz cizinu a dopadlo to tak že jsem koupil čecha. Každej den jsem prolejzal všechny možný inzeráty i několikrát. N ejlepší bylo se nejdřív zorientovat co se prodává a za kolik, to trvalo asi 1měsíc.
zdar ! já si myslím že je to taky hodně o klice - může to bejt v cajku , ale taky to může bejt pěknej srágor ač na to vůbec nevypadá. Můžeš bejt profík a stejně si všech problémů nevšimneš. kámoš má AHF z Itálie a je ochuzenej např. o ohřev vody žhavičkama. jinak jak ti ostatní raděj v klidu si počkej na toho pravýho. nemá cenu to uspěchat. abys nedopadl jako já - byl jsem nadrženej na vároše GIV a nikde v tu dobu nebyla žádná rozumná trefa. tak jsem skočil do opravený trefy dotáhnutý z němec a radši jsem si měl utrhnout palici.... byl za velice slušnej peníz i stím že jsem počítal že to stejně budu muset dodělat a něco vrazit tak to byl špek roku. jinak cca za 14-náct dní mi přišli 3 nabídky , ale tak už to bejvá 
ps: jinak tohle je můj 7-mý golf a musím říct že TDI zatím nejlepší volba

ps: jinak tohle je můj 7-mý golf a musím říct že TDI zatím nejlepší volba

MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika