upozornění na prodej špatné nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
upozornění na prodej špatné nafty
Pozor na benzinku PANTER XXL s.r.o. U Skladu 2216 Praha 4.
19.2.2008 jsem natankoval u výše zmíněné benzinky naftu a cca po ujetí 50km konec.Dva vstřiky pryč.Oprava 50 000Kč.Po dotazu v místním autoservisu /AutoAdámek/,jsem se dozvěděl,tam opravovali 4auta,která tankovala taky 19.2.2008.
Pro zajímavost:Když jsem kontaktoval ČOI tak mi řekli,že mám napsat stížnost a že tam někoho mohou poslat až v březnu.
Závěr si udělejte sami.
19.2.2008 jsem natankoval u výše zmíněné benzinky naftu a cca po ujetí 50km konec.Dva vstřiky pryč.Oprava 50 000Kč.Po dotazu v místním autoservisu /AutoAdámek/,jsem se dozvěděl,tam opravovali 4auta,která tankovala taky 19.2.2008.
Pro zajímavost:Když jsem kontaktoval ČOI tak mi řekli,že mám napsat stížnost a že tam někoho mohou poslat až v březnu.
Závěr si udělejte sami.
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
uf ještě že mám soukromýho pumpaře
jinak jednou jsem vytankovával z GR syntetický ředidlo někdo splet v překladišti hadice a zvrhli to do tanku a šup s tím na pumpu lehli tam vstřiky a čerpadlo komplet se to zalepilo odebrali se vzorky z nádrže na expertízu a mimosoudně to vyřešily cca za 90 000,-nebylo o čem pochybovat cca do 5 km stál každej kdo vzal naftu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Známej v T4 měl v naftě benzín po 160 km jizdy bylo přidřené čerpadlo trysky byly uplně modrý kolo na klice -ustřiženej klinek zapečenou hřídelku v turbu .Podle lístků v účetníctví tankoval jen naftu u hypernovy Pardubicích .Přišlo se nato až za čtrnáct dní a měly tam už několikrát dočerpaný nádrže tak měl smůlu a platil si to ze svého .
- Kuca
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tahle pumpa je tím známá že prodávaj sračky. Znám v mém okolí dva lidi kterým tahle pumpa zkurvila auta. Oběma odešly čerpadla. První GII 1.6 td a pak fiat scudo 1.9td. I když ten s tím scudem se nepoučil a tankoval tam dál. Nakonec mu lehnul celej motor. A známej v servisu mi říkal, že už opravovali móóc aut, které tam natankovaly. Maj to o nějakej ten desetník levnější, tak se vždycky najde nový zákazník. Bohužel zkušenost s nimi přijde sakra draho...
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
Golf IV ARL 4 motion
Bohužel, tady už přestává sranda.Dne 19.2 nás natankovalo víc a taky nás to víc odneslo opravou vozidla.Částka se u všech pohybuje od 70-90 tisíc.Pan majitel nám všem zaslal diopis že jeho nafta byla v pohodě, že jsme mu předložili jiné vzorky.Tudíž na nás kálí.Policie jako vždy s laxním přístupem konstatovala, že se nedopustil úmyslu nám poškodit vozidla a tidíž ani trastného činu.Takže nám zbývá se spojit.Volejte 602269426.Abychom se nějakým způsobem domohly náhrady za opravy a zarazili tomu lumpovi další likvidaci motorů.
B3 mTDI , A3 TDI