upozornění na prodej špatné nafty

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gigant
Nováček
Odpovědi: 0

upozornění na prodej špatné nafty

Příspěvek od gigant »

Pozor na benzinku PANTER XXL s.r.o. U Skladu 2216 Praha 4.
19.2.2008 jsem natankoval u výše zmíněné benzinky naftu a cca po ujetí 50km konec.Dva vstřiky pryč.Oprava 50 000Kč.Po dotazu v místním autoservisu /AutoAdámek/,jsem se dozvěděl,tam opravovali 4auta,která tankovala taky 19.2.2008.
Pro zajímavost:Když jsem kontaktoval ČOI tak mi řekli,že mám napsat stížnost a že tam někoho mohou poslat až v březnu.
Závěr si udělejte sami.
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

...tak to mazec!!!
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

jo panter je šelma............ :(
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

...a hooodně drsná!!!
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

A bylo to naftou?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

uf ještě že mám soukromýho pumpaře (rofl) jinak jednou jsem vytankovával z GR syntetický ředidlo někdo splet v překladišti hadice a zvrhli to do tanku a šup s tím na pumpu lehli tam vstřiky a čerpadlo komplet se to zalepilo odebrali se vzorky z nádrže na expertízu a mimosoudně to vyřešily cca za 90 000,-nebylo o čem pochybovat cca do 5 km stál každej kdo vzal naftu :lebka:
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Známej v T4 měl v naftě benzín po 160 km jizdy bylo přidřené čerpadlo trysky byly uplně modrý kolo na klice -ustřiženej klinek zapečenou hřídelku v turbu .Podle lístků v účetníctví tankoval jen naftu u hypernovy Pardubicích .Přišlo se nato až za čtrnáct dní a měly tam už několikrát dočerpaný nádrže tak měl smůlu a platil si to ze svého .
Kuca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuca »

Tahle pumpa je tím známá že prodávaj sračky. Znám v mém okolí dva lidi kterým tahle pumpa zkurvila auta. Oběma odešly čerpadla. První GII 1.6 td a pak fiat scudo 1.9td. I když ten s tím scudem se nepoučil a tankoval tam dál. Nakonec mu lehnul celej motor. A známej v servisu mi říkal, že už opravovali móóc aut, které tam natankovaly. Maj to o nějakej ten desetník levnější, tak se vždycky najde nový zákazník. Bohužel zkušenost s nimi přijde sakra draho...
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

tak už jen název mluví za vše
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Já jsem zažil, že kluk natankoval 20L nafty, potom to přestalo běžet a po hledání závady jsem zjistil, že tam má asi 8L vody.
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Jo název pumpy jsi už nepamatuji, ale název mluvil za vše.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

zdenace píše:Já jsem zažil, že kluk natankoval 20L nafty, potom to přestalo běžet a po hledání závady jsem zjistil, že tam má asi 8L vody.
Za to si může sám ,měl obsluze nahlásit že mu to nejezdí na vodu (rofl) (rofl) (rofl)
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

Bohužel, tady už přestává sranda.Dne 19.2 nás natankovalo víc a taky nás to víc odneslo opravou vozidla.Částka se u všech pohybuje od 70-90 tisíc.Pan majitel nám všem zaslal diopis že jeho nafta byla v pohodě, že jsme mu předložili jiné vzorky.Tudíž na nás kálí.Policie jako vždy s laxním přístupem konstatovala, že se nedopustil úmyslu nám poškodit vozidla a tidíž ani trastného činu.Takže nám zbývá se spojit.Volejte 602269426.Abychom se nějakým způsobem domohly náhrady za opravy a zarazili tomu lumpovi další likvidaci motorů.
B3 mTDI , A3 TDI
kruzitko
Sběrač informací

Příspěvek od kruzitko »

Už mám něco s naftovejma autama najeto a natankováno a své jsem si užil s levnější naftou! A věřte mi že když dneska pojedu okolo ONO TANK a bude tam nafta levnější třeba o 10 nebo 12kč klidně popojedu dál a vezmu si "drahou".Jenže na to musí každý hold přijít sám.
Audi A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Audi A4 »

Nezastávám se, ale pracuji v autodopravš a hodně známých tankuje na ONU a nic. ale jde o nákladní auta osobní nevim
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“