Zdravím všechny,
Mám dotaz,chci vyměnit PD vstřiky s označením 038 130 073 AR za 038 130 073 BA . Půjde to? Jinak auto je to Passat 1.9TDI r.v.2002 motor AVF 96kw.
BA a AR jsou ze stejné kategorie, mají stejný kolík nahoře, některé, jako třeba AA ho mají jiný. Myslím si, že by to mělo být bez problémů, jinak oboje jsou Euro3. Dej pak vědět, jak to uskutečníš. Proč je chceš měnit? Jsou špatné?
BA a AR jsou ze stejné kategorie, mají stejný kolík nahoře, některé, jako třeba AA ho mají jiný. Myslím si, že by to mělo být bez problémů, jinak oboje jsou Euro3. Dej pak vědět, jak to uskutečníš. Proč je chceš měnit? Jsou špatné?
Kolík jde bez problémů přendat...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak ,že by měli fungovat jako ty AR co tam mám.To jsem rád.
Jinak chci je vyměnit kvůli chodu motoru na volnoběh.Když je teplý tak jde jako na 3,5 válce.
Mám podezření že jeden vstřik nedává to co by měl.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
až to půjde na 3.5 šlápni na spojku a sleduj co se změní...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
ja mam ten samej problem, setrvak jsem vymenil za novej a nic se nezlepsilo, takze se taky chystam na vstriky.. nekdy auto jede jak nezavreny a nekdy musim dost dupat na plyn, aby to vubec jelo a je to i hlucnejsi..