snímač brzdného tlaku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kubiss
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

snímač brzdného tlaku

Příspěvek od kubiss »

cau chlapi doufam ze se tu nekdo z vas hrabe i vbrzdach :)
je to passat ATJ po vymene posilovace brzd a hl. brzd valce se nekdy rozsviti kontrolky oranzove ABS a protiprokluz..
nejvetsi dojeb je ze to nedela ani pri prudkem brzdeni proste na brzdy to vubec nereaguje ale rozne se to pri prekorceni 2tis otaček..
nezalezi na rychlosti ani na zarazenem kvaltu..
hlasi chybu 01435 sporadicka neverohodny signal snimace brzdneho tlaku..
jinak snimac neni na hl. valci jako u vetsiny aut ale vypada to ze je primo v telese pumpy..jestli to dobre popisuju..
takze bych to ,musel vymenit cele jestli je vadny..
ale..auto treba 3 dny jezdi a bez projevu pak se to zas rozne tak uz nevim jestli si ze me dela prdel bo co..
jeste me napda prekodovat jednotku abs aby toleroval to co mu hlasi snimac..
jo auto ma i ESP...díky zavše tipy..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

je to snímač brzdného tlaku pro ESP a překódovat to nezkoušej-vyměň!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

Ladas píše:je to snímač brzdného tlaku pro ESP a překódovat to nezkoušej-vyměň!
kdyby slo vymenit jen to tak vymenim no..ale nechapu proc to delaji ty otacky motoru..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

řekl bych že nad 2000ot se abs samo zkontroluje a hlásí chyby...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

ladasi nemuzes nekde zjistit cislo toho snimace brzd. tlaku? myslim ze jsem ho nasel konektor ma 3 piny ale cislo nejde precist..
cislo abs bloku je 8eo 614 111t nebo muzu dat snimacj akkykoli jiny? :)
jeste me napada jestli neblbne ridici jednotka axistuje zpusob jak snimac promerit? na vagu ty jeho hodnoty skacoujak chteji..
ale ty knotrlky na palubce se rozsviti tak co 3 dny-auto jezdi denne..
jestli promerit nejde tak vymena snad to nebude palba..
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Nechci tě strašit,ale ten snímač jsem měnil kámošovi na A4,byl umístěn na ABS a co si pamatuji tak stál 4500Kč.Takže dost dobrá pálka.A dal se sehnat jedině origo,ale je to už asi rok možná jsou ceny přijemnější a dá se sehnat jinde než ve značkovém servisu.Tu je číslo toho snímače co byl na A4 8E0 907 597 snad bude stejný jako na A4.Na té A4 byl také přímo na ABS a mylseli jsme si,že nepůjde vyměnit,ale šel v pohodě vyšroubouvat a dát tam nový.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

laurin.clement píše:Nechci tě strašit,ale ten snímač jsem měnil kámošovi na A4,byl umístěn na ABS a co si pamatuji tak stál 4500Kč.Takže dost dobrá pálka.A dal se sehnat jedině origo,ale je to už asi rok možná jsou ceny přijemnější a dá se sehnat jinde než ve značkovém servisu.Tu je číslo toho snímače co byl na A4 8E0 907 597 snad bude stejný jako na A4.
ok diky ti aspon tak..mela ta audina taky esp?
nahodou si nepamatujes kolik pinu mel konektor?
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

jasně měla i ESP,jestli myslíš ten spínač tak měl tři piny a ještě jsme to zkoušeli nějak proměřit,ale nepřišli jsme jak ho proměřit,není to jenom obyč spínač,je v něm něco navíc.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

tak jsem vyměnil snimac brzneho tlaku ale beze zmeny..
pop rekorceni 2 tis ot nahlasi chybu neverohodny signal brzdneho tlaku..
kdyz snimac naloguju tak ukazuje ok..
uz si nevim rady napada nekoho treba i nouzoveho treba prekodovat jendtoku aby uznavala jakkouli hodnutu co snimac hodi? diky..
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

Řešil jsem podobný případ,a problém byl ve spínači brzd. světel po výměně vše OK.Asi od spínače světel má informaci o brždění a od spínače tlaku ne tak to vyhodí jako chybu. :P
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

karel4 píše:Řešil jsem podobný případ,a problém byl ve spínači brzd. světel po výměně vše OK.Asi od spínače světel má informaci o brždění a od spínače tlaku ne tak to vyhodí jako chybu. :P
jj ten uz jsem taky vymenil...beze zmeny..
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

chlapi novy postreh dela to jen pri druhem startu ve dni..pro prvnim tu chybu nenajde...az po znovu nastartovani hned pri prekorceni 2tis chyba...nikdo?
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

synci tak uz to vypada jen na jednotku snad kdyby jsze nekdo doma nasli jednotku z abs 8eo 614 111 T
dejte vedet diky...
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

chlapi nikdo nic? myslite ze by na to mel vliv ten jiny posilovac a valec? ale proc by to tu chybu vyhazovalo na reakci motoru a ne pri brzdeni... :x
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

Ahoj vím že je to docela staré téma ,ale mám úplně ten stejný problém jako ty s tím rozdílem,že mám T4 multivan 111kw a mám také ESP po výměně brzdovky, kotoučů, destiček,hl.brzdového válce a posilovače se mi taky začali dít úplně stejné věci jako tobě
Tak by mě zajímalo jestli jsi to nějakým způsobem dotáhl ke zdárnému konci .
Já zjistil že prý se musí to čidlo tlaku brzd nějak resetovat a pak by to mělo zase chodit jako dřív ,ale nevím co je na tom
tady je takový plám jak asi to pořešít http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-01435.html
takže bych potřeboval sehnal někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti a poradí popřípadě vyřeší
Díky za každé info ke zdárnému konci
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“