Zdravím vás všechny.Zajímalo jak se dá přesně nastavit předstřik na PD motoru a jak se dá změřit VAGEM.Po výměně rozvodů jsem ho zkoušel nastavit,ale jak jsem dal měřené hodnoty tak v poli 2 jsme měl hodnotu 127 a když jsem pomlel z vačkou tak se ta hodnota nezměnila a tak nevím jak jsem na tom a nebo jaká tam má být správná hodnota.U klasického TDI jsem si předstřik nastavil podle diagramu,ale na PD nefunguje.Tak nevím zda mám předstřik nastaven správně a nebo ne?Děkuji za radu.Ještě bych dodal podle VIS má být hodnota v poli 2 (20-80),,ale nějak ji tam nemohu nastavit jak potočím vačkou moc tak tak mi to zase nestartuje a tak jsme si vačku vrátil na rysky,které jsem si udělal předem než jsem začal s něčím mlet a tak by mě zajímalo právě to nastavení jaký má být.Ještě jednou děkuji za radu.
Dík za radu snad to zas tak horzný nebude zatím mi to jede a bez nějakých větších problému,jak říkám uděla jsem si značky než jsem začal s nečím mlet a pak jsem to na ně vrátil zpět.
Taky by mě ty přípravky zajímaly co jsou k tomu potřeba,ale nevím jestli to má souvislot s vačkou já jsem povolil ty tři šrouby co jsou na řemenici ozubeného řemene, tak jak se píše v návodu při výměně rozvodovýho řemene,ale jinak asi s tím zajedu někam na kontrolu to aby měla dušička klid.
na vacku kulatina 6mm do rozv. kola na kliku pripravek ktery se nasune na ozubene kolo kliky,na kole i na pripravku je ryska ty museji byt na sobe a zezadu pripravku je kulik ktery zapadava do diry na "bloku".
pripravek mam, obrazek taky ale nevim jak se sem vklada.
jo a stoji asi 1200kc
tak jsem to dělal je to takový přípravek,který nasadíš na řemenici klikové hřídele,v bloku je díra do které se zasadí přípravek a klika se nastaví podle rysky je to tak nějak možná jsem se přesně nevyjdářil,ale snad je to pochopitelné.
jo jenom timhle/okynko tam asi je taky,ale u sharana bys musel pul auta rozebrat abys tam videl/
prodavaji to v APM a stanglovci to maji taky , nabizi to i jako sadu na vw a tam jsou pripravky i na ostatni motory akorat cena uz je vetsi