Zdravim. Mám problém s Golfem 02 1,9tdi pd 74kw (AXR) Při jízdě (hlavně do kopce) na plný plyn mezi 2000o/min až2600o/min mi motor zvíší otáčky jako by se drobet přišlápla spojka. Čím to může být ???
Hofr píše:Zdravim. Mám problém s Golfem 02 1,9tdi pd 74kw (AXR) Při jízdě (hlavně do kopce) na plný plyn mezi 2000o/min až2600o/min mi motor zvíší otáčky jako by se drobet přišlápla spojka. Čím to může být ???
neviem presne sumu na tuto spojku ale ked pohladas v starych prispevkoch o spojkach a lamelach tak tam najdes aj odkazy priamo na firmy ktore to robia a su tam aj skusenosti uzivatelov tohto fora s jednotlivymi znackami. treba len pohladat je tu toho dost. alebo napis SZ Ladasovi, ten zozene asi vsetko.
Jestli spojka občas proklouzne nemusí to být hned na výměnu, mě na pětku do kopce s plným plynem někdy taky proklouzne. Až budu měnit tak tam dám celou sadu s jednohmotou od Valea za 11tis.
Jinak co jsem se díval do etky tak holá lamela vyjde asi na 4tis.
taky sem menil spojku na golfu 74kw..mela najeto 40000km...občas se smekala,dali sme jednohmotu od valea a spokojenost..auto dostalo čip na cca 100kw a spojka to bere s přehledem