N.D. Škoda

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Boban
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

N.D. Škoda

Příspěvek od Boban »

čus všichni, našel jsem dobrý obchod na n.d. škoda - pouze orig.
třeba komplet rozvody na oct. 1.9 tdi 81kw za 4200,-kč s dokladem a zárukou. řemen na 120000km orig audi,vw, který je stený na škodu.
Myslel jsem si najivně, že je to díly vw si dává stejný jako škoda ale není tomu tak, vw si vyrobí kvalitnější který nepustí škodovákům. Vedl jsem s prodavačem rozsáhlou konverzaci a ukázku dílů vw a škoda (crazy)
Prostě jsem čuměl jako puk. A proto bych podporoval prodejny, který to prodávaj za lidský ceny a nééé jako ty zlatokopové.
Pepíno
Sběrač informací

Příspěvek od Pepíno »

A adresa
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Nepustí, stejně jako VW Škodě (rofl)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Tak nech nas ani nedrazdi s tym. (hm) (hm)
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

no ze by original dily byli jiny pro vw nebo pro skodu to bych pochyboval.
ze ceny dilu v porsche /v plzni jediny dealer vw/jsou drahe to je jasny ,protoze dil co kupujes na vw jde z centralniho skladu v rakousku do boleslavi a tam osud do plzne,kazdej na tom ma % takze ve finale stejny dil koupim u zapadonemeckych soudruhu za tretinu/jen tak mimochodem,kdyz das v nemecku zivnostensky list tak mas docela pekny slevy a " to se vyplati "/ (noteeth)
Naposledy upravil(a) chiptuning dne 21 kvě 2006, 20:48, celkem upraveno 1 x.
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

(rofl) Třeba jen spí,myslim že to pustí.
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

On to nakupuje snad přímo v Německu, a ty díly jsou od audi a vw.
Koukal jsem na tu pumpu a ukazoval mi ty rozdíly a myslim že na pohleh je uvidí kazdej. adresu a telefon dám ale mám tu vizitku v autě, kterou jsem si ještě nedonesl domů (wallbash) . Všeobecně bych řekl, že ty ceny má pěkný, ptal jsem se na startér tak Valeo - 3tis a nějaký drobný, nebo Bosch za 5tis a něco. a různě jiný věci. Raději budu podporovat takového bchodníka než ty zlatokopi ze škodovky a jiný pijavice :-)
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

to chiptunung.. je to pravda s tymi dielmi ze su ine, mozem potvrdit, mal som dve oktavie tdi, potom som mal boru, teraz mam golfa a je to rozdiel, suciastky su sice rovnake ale na octaviach bolo stale sa s cim babrat a u VW nic
Mercedes e 270cdi
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

No chlapi, tak to je zajímavé, protože spousta dílů na VW a Škoda má úplně stejné číslo...... takže bych tomu moc nevěřil, že jsou jiné....už vidím, jak jsou v centrálním skladu regály se stejnýma dílama, stejnýma číslama a různýma štítkama, že to je pro VW a ono pro Škodu a navíc snad ještě za jiné ceny (hm) Tak tomu se mi věřit nechce. Možná že to co ti ukazoval že je pro Škodu nebyly originál díly.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Taky se mi to moc nezdá, proč by na jeden výrobek dělali dvě výrobní linky, jedna by dělala kvalitnější a druhá méně kvalitnější díly...
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

tak ked neverite, sa opytajte majitelov seatov, tiez je to VW skupina a su to najkazovejsie auta, kazdy kto ma alebo mal seat tak na to nadava ze si to uz nekupi...
Mercedes e 270cdi
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Ak to má rovnaké objednávacie číslo, tak je to rovnaký diel... Samozrejme medzi VW Škoda Audi Seat existujú rozdiely v súčiastkách a aj v spracovaní... ale ak je napríklad na nejakom VW a na nejakej Škode rovnaká súčiastka s rovnakým objednávacím číslom, tak je rovnaká naozaj. Ale často tie čísla rovnaké nebývajú a vtedy tam rozdiely nejaké asi budú...
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

Dodatečně dodávám tel. na toho frajera, který prodává tyto díli za tu super cenu 606448250
věřim že si přijdete taky na chuť
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“