Klesa brzdovy pedal-Octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
misoVW
Aktivista
Odpovědi: 0

Klesa brzdovy pedal-Octavia

Příspěvek od misoVW »

Ahojte, dnes som kamosovi menil zadnu napravu na oktavke. Mal som rozpojene brzdove trubky. Po dokladnom odvzdusneni som si vsimol,ze na mieste (motor ide na volnobeh), ked drzim stlaceny brdzovy pedal,tak pomali klesa az takmer na podlahu.Ked zhasnem motor, pedal zostane tvrdy a neklesa. Za jazdy to nerobi. Odvzdusnil som aj predne kolesa, ale nepomohlo to. Je tento jav normalny?
Vsimol som si,ze to iste robi aj moj GolfIV.
Dakujem!
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jo, to je normální
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Řekl bych,že je to normální.Horší by bylo,kdyby klesal při vypnutém motoru.Ale pokud kecám tak mě opravte!
Ta moje to taky dělá.V každým případě když jsem vyměnil brzdovou kapalinu tak se to po čase znatelně zlepšilo.
Doporučuji měnit každé 2 roky!
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Teraz som uz kludny, dakujem vam. Viete dost ma to stvalo, predsa s brzdami nie su zarty. Este raz dik!
repito
Nováček

Příspěvek od repito »

ako to moze byt normalne mam Octaviu tdi 81kw 2004 asv a vcera som menil vzadu komplet brzdy kotuce,platnicky a jeden baran sice som ovzdusnil len zadok a ked nemam nastartovane pedal je tvrdy neklesa a ked nastartujem zacne klesat ako je to mozne predtým to nerobilo dakujem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“