Kompresor klimy nespina - vyriesene
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kompresor klimy nespina - vyriesene
Pustil som klimu (manual) a nic.... Zapne sa len ventilator v motore.
Mal som odtrhnute cislo vonkajsej teploty, myslel som , ze to bude tym.
Nahodil som nove, teplotu palubny pocitac ukazuje a klima stale nejde.
Na co sa mam zamerat? Uvidim nieco na diagnostike? Alebo moze byt aj nieco zo kompresora vypnute?
(passat 2001 96 kw)
Mal som odtrhnute cislo vonkajsej teploty, myslel som , ze to bude tym.
Nahodil som nove, teplotu palubny pocitac ukazuje a klima stale nejde.
Na co sa mam zamerat? Uvidim nieco na diagnostike? Alebo moze byt aj nieco zo kompresora vypnute?
(passat 2001 96 kw)
Naposledy upravil(a) und3ath dne 06 čer 2008, 07:26, celkem upraveno 1 x.
teď jsem to řešil na pašovi 03, to stejné. Zjištění, není tlak média. Tak jsem to chtěl dopustit, ale uniká. Je to klasika, prodraný ten výmeník nebo jak se to jmenuje od hadice (to co je pod pravým světlem). Přitom to stačilo jen dřív přihnout, no ale pozdě, tak aspoň rada pro passaky 

VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
To je to samí jako http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=25107 doplňujou klimu bez kompresoru v chodu 

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Kdyby tam nebylo médium(resp. tlak)tak mu nezapnou ani větráky. Ty totiž zapínaj až když vyleze tlak. Moje rada je zkontrolovat elektromagnetickou spojku na kompresoru(připojit natvrdo na baterku jestli sepne) pokud bude ok tak jít po drátech až k jednotce dochlazování. Většinou bývá schnilý kostřící bod pod baterkou.
bacha, možná někde to tak je, ale obecně to neplatí s tím tlakem. U podélných, když klesne tlak, tak kompresor nezapne, ale větrák točí!!!Defmanik píše:Kdyby tam nebylo médium(resp. tlak)tak mu nezapnou ani větráky. Ty totiž zapínaj až když vyleze tlak. Moje rada je zkontrolovat elektromagnetickou spojku na kompresoru(připojit natvrdo na baterku jestli sepne) pokud bude ok tak jít po drátech až k jednotce dochlazování. Většinou bývá schnilý kostřící bod pod baterkou.
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
-
- Přispěvovatel
Tak uz som to vyriesil , ako som spominal na zaciatku, mal som odtrhnute cidlo vonkajsej teploty. Po namontovani cidla sice palubovka zacala ukazovat vonkajsiu teplotu, ale klima stale nesla.
V pamati zavad bolo - Cidlo vonkajsej teploty - prerusenie alebo skrat na kostru.
Vymazal som pamat zavad a uz to ide
V pamati zavad bolo - Cidlo vonkajsej teploty - prerusenie alebo skrat na kostru.
Vymazal som pamat zavad a uz to ide

spojka klimatizace
tak to ti vyslo dobre.. ja mam spatnou spojku klimatizace a nova me prej vyjde na takovych 6000 minimalne... kdybyste vedeli kde sehnat treba jetou levneji tak dejte echo... moc to pomuze