Kompresor klimy nespina - vyriesene

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
und3ath
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kompresor klimy nespina - vyriesene

Příspěvek od und3ath »

Pustil som klimu (manual) a nic.... Zapne sa len ventilator v motore.
Mal som odtrhnute cislo vonkajsej teploty, myslel som , ze to bude tym.
Nahodil som nove, teplotu palubny pocitac ukazuje a klima stale nejde.
Na co sa mam zamerat? Uvidim nieco na diagnostike? Alebo moze byt aj nieco zo kompresora vypnute?
(passat 2001 96 kw)
Naposledy upravil(a) und3ath dne 06 čer 2008, 07:26, celkem upraveno 1 x.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

vyndej konektor na kompresoru a změř jestli je tam napětí ( pozor na vrtule ) jestli je je špatnej elektromagnet , jestli není jdi po ovládání
TomasH
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasH »

teď jsem to řešil na pašovi 03, to stejné. Zjištění, není tlak média. Tak jsem to chtěl dopustit, ale uniká. Je to klasika, prodraný ten výmeník nebo jak se to jmenuje od hadice (to co je pod pravým světlem). Přitom to stačilo jen dřív přihnout, no ale pozdě, tak aspoň rada pro passaky :D
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Presne tak kompresor je chraneny tak ze sa nezopne ak nema v systeme tlak. Tak isto sa rozopne ak je tlak vytlaku prilis velky. Najst netesnost opravit naplnit nezabudnut na olej.
und3ath
Přispěvovatel

Příspěvek od und3ath »

tlak tam mam, tipek mi isiel doplnit chladivo, a hovoril, ze tlak tam je, akurat mu bolo divne, ze to nespina.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

To je to samí jako http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=25107 doplňujou klimu bez kompresoru v chodu (LOL)
und3ath
Přispěvovatel

Příspěvek od und3ath »

nedoplnovali sme to, len to pripojil, zistil, ze tam je tlak a kedze kompresor nesiel, tak sme skoncili
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Snad ti to pomůže kdyby jsi to nemohl přečíst tak ti mi dej mail a já ti pošlu v lepším rozlišení

.Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Kdyby tam nebylo médium(resp. tlak)tak mu nezapnou ani větráky. Ty totiž zapínaj až když vyleze tlak. Moje rada je zkontrolovat elektromagnetickou spojku na kompresoru(připojit natvrdo na baterku jestli sepne) pokud bude ok tak jít po drátech až k jednotce dochlazování. Většinou bývá schnilý kostřící bod pod baterkou.
TomasH
Přispěvovatel

Příspěvek od TomasH »

Defmanik píše:Kdyby tam nebylo médium(resp. tlak)tak mu nezapnou ani větráky. Ty totiž zapínaj až když vyleze tlak. Moje rada je zkontrolovat elektromagnetickou spojku na kompresoru(připojit natvrdo na baterku jestli sepne) pokud bude ok tak jít po drátech až k jednotce dochlazování. Většinou bývá schnilý kostřící bod pod baterkou.
bacha, možná někde to tak je, ale obecně to neplatí s tím tlakem. U podélných, když klesne tlak, tak kompresor nezapne, ale větrák točí!!!
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
und3ath
Přispěvovatel

Příspěvek od und3ath »

Tak uz som to vyriesil , ako som spominal na zaciatku, mal som odtrhnute cidlo vonkajsej teploty. Po namontovani cidla sice palubovka zacala ukazovat vonkajsiu teplotu, ale klima stale nesla.

V pamati zavad bolo - Cidlo vonkajsej teploty - prerusenie alebo skrat na kostru.
Vymazal som pamat zavad a uz to ide :)
kubik.a
Nováček

spojka klimatizace

Příspěvek od kubik.a »

tak to ti vyslo dobre.. ja mam spatnou spojku klimatizace a nova me prej vyjde na takovych 6000 minimalne... kdybyste vedeli kde sehnat treba jetou levneji tak dejte echo... moc to pomuze
mva1
Přispěvovatel

Příspěvek od mva1 »

v inzerátech Ti jí určitě někdo nabídne...
Ještě vlez pod auto a koukni se co tam máš za typ kompresoru.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“