origo alarm 3gen komfortu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kubiss
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

origo alarm 3gen komfortu

Příspěvek od kubiss »

ahoj vsem!
synci muzete mi poradit mam ted 2,5 gen komfortu a predelavam to na 3 generaci..
jak je to s origo alarmem? v komfortce ho mam dohrany ale...
pojede mi to stavajici cidla a sirenu?
zatím panuji nazory ze sirenu urcite vymenit za zalohovou ze jine se vse treti generaci nepouzivali ja tam mam jen tu jakoby klakson..
co myslite cidla pry se davaly bud mikforvlny nebo infra..pocitam ze ja mam mikrovlny a ve 3 gen uz jsou jen infra co.. :x
diky za nazory..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
kevino
Aktivista

Re: origo alarm 3gen komfortu

Příspěvek od kevino »

kubiss píše:ahoj vsem!
synci muzete mi poradit mam ted 2,5 gen komfortu a predelavam to na 3 generaci..
zatím panuji nazory ze sirenu urcite vymenit za zalohovou ze jine se vse treti generaci nepouzivali ja tam mam jen tu jakoby klakson..
co myslite cidla pry se davaly bud mikforvlny nebo infra..pocitam ze ja mam mikrovlny a ve 3 gen uz jsou jen infra co.. :x
diky za nazory..
o infra cidlach som nepoculu 2.5 a 3. gen. sa mi zda ze su ultrazvukove aj u 2.5 aj u 3 gen
kubiss
Přispěvovatel

Re: origo alarm 3gen komfortu

Příspěvek od kubiss »

kevino píše:
kubiss píše:ahoj vsem!
diky za nazory..
o infra cidlach som nepoculu 2.5 a 3. gen. sa mi zda ze su ultrazvukove aj u 2.5 aj u 3 gen
aj tak ok takze snad pojedou a vymenim jen sirenu..
mel uz nekdo ty cidla v ruce? lisi se nejak v konektoru nebo jinak?
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
stinger
Přispěvovatel

Příspěvek od stinger »

I na 3G komfortky jde pripojit jak zalohovana sirena, tak klasicka houkacka, sam to tak mam protoze jsem to predelaval z 2,5 na 3G
GVI/TDi CR/103kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“