jednotka oc1 cipovana stoji to zato se na ni podivat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pepik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jednotka oc1 cipovana stoji to zato se na ni podivat

Příspěvek od pepik »

tak resim jeden zapeklity problem mam doma octavii1 1.8 turbo a stale skube uz sem to asi nasel snad skoro vse se skusilo vymenit az na jednotku dnes my to nedalo a tak sem ji otevrel samy kouknete co tam kdo napatlal . jo a este sy tam nalepily pod samolepku vizitku kdyz ji cipovaly asi chtely schovat cip kdyz nekoho bude zajmat kdo to cipoval tak to sem napisu muze si to taky nekdo nechat udelat je tam i telefonni cislo a adresa..............Obrázek
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pošleš mi do SZ kdo to dělal, něco podobnýho jsem viděl...
Madmin
Přispěvovatel

Příspěvek od Madmin »

tohle dela treba cimbu
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Dělá se to aby každý bambula co čipuje za 2000,- nemohl ukrást něčí práci nedivte se takových odborníků co něco zkopírují je spousty a zajímalo by mě jak za tak nízké ceny řeší problémy co náhodou vyvstanou po jejich odborném zásahu ;) Jestli máš problém s jednotkou co je takto upravená kontaktuj firmu co to dělala a měli by se o to postarat.....máš na ně přeci kontakt ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

Ladas píše:Dělá se to aby každý bambula co čipuje za 2000,- nemohl ukrást něčí práci nedivte se takových odborníků co něco zkopírují je spousty a zajímalo by mě jak za tak nízké ceny řeší problémy co náhodou vyvstanou po jejich odborném zásahu ;) Jestli máš problém s jednotkou co je takto upravená kontaktuj firmu co to dělala a měli by se o to postarat.....máš na ně přeci kontakt ;)
Kpntakt mam ale tam urcite volat nebudu kdyz nekdo takhle dokaze narvat silikon do jednotky kde to pak schnije tak to nejsou odbornici ale kokoti to ze to zacne zlobit napadne snad kazdyho kdo tomu drobet rozumi (LOL)
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

Madmin píše:tohle dela treba cimbu
ale delal to UR TUNING
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

tak zatim asi opraveno skoro 5 hodin sem z toho skrabal silikon a proletoval na cipu studenaky a zatim maka ...strasne diky Ladas ze ji pro mne hledal diky moc pepik
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

vyzera to hrozne,ruky odseknut
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“