zrušení EGR na Fabii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zrušení EGR na Fabii
čím jste zaslepili EGR ventil na Fabče 1.9 tdi 74kw ? a co vám to dělá ? koukal jsem po netu na nějaký návod , jak to má správně vypadat atp a nikde nic . Když jsem to dělal na Vectře B tak tam muselo bejt v tom plechu co kreje ten EGR vyfrézovaná prhlubeň aby se to tam vešlo , tak zda na Fabče se dělá něco podobného , nebo jen rovný plech . Plechem myslím pásovinu 5mm tlustou četl jsem na dost fórech že když se použije tenčí tak to pak dělá nějaké zvuky , tak nevím , setkal se někdo s nějakým problémem ? díky za rady
- Tupino
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: zrušení EGR na Fabii
přímo tady v bazaru prodává jeden člen pěkný záslepkyKindlik píše:čím jste zaslepili EGR ventil na Fabče 1.9 tdi 74kw ? a co vám to dělá ? koukal jsem po netu na nějaký návod , jak to má správně vypadat atp a nikde nic . Když jsem to dělal na Vectře B tak tam muselo bejt v tom plechu co kreje ten EGR vyfrézovaná prhlubeň aby se to tam vešlo , tak zda na Fabče se dělá něco podobného , nebo jen rovný plech . Plechem myslím pásovinu 5mm tlustou četl jsem na dost fórech že když se použije tenčí tak to pak dělá nějaké zvuky , tak nevím , setkal se někdo s nějakým problémem ? díky za rady
V6 TDI 4M
-
- Aktivista
no zaím mám najeto cca 300km a v pohodě , tak uvidíme , jen to má divnej zvuk kolem těch 1800 otáček , jak o když tam něco drnčí , ale utáhnout to víc už nejde , ještě na to v týdnu kouknu . četl jsem právě na různých fotech , že když je to z tenkého plechu , tak to jednak nevydrží a jednak to právě vydáv divné zvuky , tak zda je to normální i u 5mm tlusté pásoviny