zrušení EGR na Fabii

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kindlik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zrušení EGR na Fabii

Příspěvek od Kindlik »

čím jste zaslepili EGR ventil na Fabče 1.9 tdi 74kw ? a co vám to dělá ? koukal jsem po netu na nějaký návod , jak to má správně vypadat atp a nikde nic . Když jsem to dělal na Vectře B tak tam muselo bejt v tom plechu co kreje ten EGR vyfrézovaná prhlubeň aby se to tam vešlo , tak zda na Fabče se dělá něco podobného , nebo jen rovný plech . Plechem myslím pásovinu 5mm tlustou četl jsem na dost fórech že když se použije tenčí tak to pak dělá nějaké zvuky , tak nevím , setkal se někdo s nějakým problémem ? díky za rady
Tupino
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: zrušení EGR na Fabii

Příspěvek od Tupino »

Kindlik píše:čím jste zaslepili EGR ventil na Fabče 1.9 tdi 74kw ? a co vám to dělá ? koukal jsem po netu na nějaký návod , jak to má správně vypadat atp a nikde nic . Když jsem to dělal na Vectře B tak tam muselo bejt v tom plechu co kreje ten EGR vyfrézovaná prhlubeň aby se to tam vešlo , tak zda na Fabče se dělá něco podobného , nebo jen rovný plech . Plechem myslím pásovinu 5mm tlustou četl jsem na dost fórech že když se použije tenčí tak to pak dělá nějaké zvuky , tak nevím , setkal se někdo s nějakým problémem ? díky za rady
přímo tady v bazaru prodává jeden člen pěkný záslepky
V6 TDI 4M
Kindlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Kindlik »

tak jsem to dnes zalepil a tak kolem 1800 otáček se ozve divný zvuk , jako když to 5mm tlusté železo dokáže drnčet ? je to utáhnutý hodně na fest , to je normální ? Díky
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Kindlik píše:tak jsem to dnes zalepil a tak kolem 1800 otáček se ozve divný zvuk , jako když to 5mm tlusté železo dokáže drnčet ? je to utáhnutý hodně na fest , to je normální ? Díky
mně zabloudila kulička do hadičky a mám od toho pochybného zařá¨ízení pokoj miloš
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Aby pak jednotak nehlásila chybu u toho PD
Kindlik
Přispěvovatel

Příspěvek od Kindlik »

no zaím mám najeto cca 300km a v pohodě , tak uvidíme , jen to má divnej zvuk kolem těch 1800 otáček , jak o když tam něco drnčí , ale utáhnout to víc už nejde , ještě na to v týdnu kouknu . četl jsem právě na různých fotech , že když je to z tenkého plechu , tak to jednak nevydrží a jednak to právě vydáv divné zvuky , tak zda je to normální i u 5mm tlusté pásoviny
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

5 mm plech v takom rozmere nerozdrncis ak je stlaceny. Dobre to prekukni co tam drnci.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“