crack na co?K tý diagnostice přes ESI musíš mít modul KTS bo jak se to menuje a ten si bosch nehcá pěkně zaplatit,navíc co mě kámoš řikal,tak stim stejěn nejde všechno,např. nastavit předvstřik u TDI(ne PD )
Rozimim s KTS 500 jsem pracoval, jen jsem mel na mysli ze v HW je nejaky HW klic ktery si ESI kontroluje kdyz je kontrola v poradku tak teprv zacne komunikovat s autem a pokud by se tato kontrola (zrusila) crackla tak teoreticky by program mohl komunikovat přes nějaký obič Intrface(kabel), protože komunikační protokoly jsou podle mého přímo v Esi troniku. Myslim, nevim. Ale asi takovy Crack existovat nejspis nebude. Nevím asi je to blbost. Ale lina huba hole nestesti.
peeetrs13 píše:Rozimim s KTS 500 jsem pracoval, jen jsem mel na mysli ze v HW je nejaky HW klic ktery si ESI kontroluje kdyz je kontrola v poradku tak teprv zacne komunikovat s autem a pokud by se tato kontrola (zrusila) crackla tak teoreticky by program mohl komunikovat přes nějaký obič Intrface(kabel), protože komunikační protokoly jsou podle mého přímo v Esi troniku. Myslim, nevim. Ale asi takovy Crack existovat nejspis nebude. Nevím asi je to blbost. Ale lina huba hole nestesti.
Jde o to jak maj řešenou komunikaci mezi programem a převodníkem signálu do auta,musel by jsi naprogramovat program(v tomto případě asi přímo ovladač do winu)který by převáděl data např z KKL kabelu na formát který zná ten ESI...ale myslim že jednoduší bude sehnat si tu KTSku ale pokud seš takoví programátorský guru,tka proč ne