Potřebuji poradit co to může být. Nejdou mi budíky,prostě leží,někdy se zvednou,pak zase nejdou...a když vyndám jednu pojistku,tak všechno chodí,akorát,že se po vypnutí klíčku vymaže palubní počítač a budíky zůstanou viset v poleze v jaký byly naposled...
mame u jednoho auta ten samy problem. octavia tdi ital 99.
budiky jsem profouknul horkym vzduchem, na stole chodej jako o zavod a v aute obcas jo ale spis ne.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
nebudem ti tu pisat dake omacky. mam kamosa nejde mu to a chcel som mu to opravit. ale nemienim nad tym stravit tyzden takze asi mu poviem nech si zozenie novu pristrojovku a smola. nevenmujem sa tymto veciam takze nema zmysel badat. ale aj tak dik mozno maximalne vymenim tan stabilizator stoji len 100 Sk takze to ho nezabije caf
kevino píše: tak to si mi pomohol blizsie tym ze nieco treba vymnei alebo blizsie tym ze stabilizator ? 4276g ?
stalo to dost casu a usilia najst riesenie problemu a tak sa budem drzat anglickeho prislovia - Hard to come, hard to go
este jedna otazka na ktoru by si mi mohol odpovedat snad aj sukromne. ak vymenim ten stabilizator pojde to ? TL 4276 G nic ine tam totiz nebudem robit. dik