Vstrekovacie trisky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstrekovacie trisky
Zdravím všetkých!Chcel by som poprosiť o radu.Potreboval by som čo najlacnejšiu a najúčinejšiu výmenu trisiek.Trisky chčia majú 200 000km,takže asi už dožívajú.Celá nová sada je dosť drahá,a dopočul som sa,že je možné im vymeniť len vnútornosti.Ak má prosím niekto s tým skúsenosti dajte mi vedieť,aj servisi,ktoré takéto operácie vykonávajú.Za každú odpoveď budem moc vďačný...
Renault Mégane 2000;1,9dTi;72kW
Samozrejme,platí megane,r.v.2000,1,9dTi,72kW.Čerpadlo je tam Bosh,trysky tiež a sú dvojpružinové.Viac menej ma zaujímalo či je možné trysku repasovať,či by sa nedalo kúpiť len vnútro,trysku nastaviť a odskúšať.Čosi som o takej možnosti počul,len neviem kto by mi takú operáciu vykonal.Čo som skúšal tunajšie servisi nikto stým ešte nerobil.Jediné čo mi radili je kúpa celého kusa,ktorý stojí v Kelly 11 000,-Čiže 4ks=44 000,-Tak to by som sa asi poobzeral po celom motore.Cez víkend som našiel jednu firmu z Prievidze,ktorá podobné veci rieši,tak skúsim ešte tam.Lenže cenu takisto nepoznám,odpovedali mi len na mail,že to robievajú ale nie za koľko.Idem tam zavolať,uvidím.Ďakujem za reakcie!
Renault Mégane 2000;1,9dTi;72kW
ahoj kluci, doufam že by ste mi mohli pomoct, shánim vstřikovač na Lagunu I, r.v. 99, 1.9dTi nebo jen vnitřnosti, v práci sem zničil jednu podložku ze vstřiku měla by mít z obou stran dvě malí tyčky a z jedný strany sem je urazil. Je dvoupružinovej...takže by se mi sakra hodil celej vstřik nebo jen ta podložka..
a auto ještě neni mí...
a auto ještě neni mí...

Houba píše:ahoj kluci, doufam že by ste mi mohli pomoct, shánim vstřikovač na Lagunu I, r.v. 99, 1.9dTi nebo jen vnitřnosti, v práci sem zničil jednu podložku ze vstřiku měla by mít z obou stran dvě malí tyčky a z jedný strany sem je urazil. Je dvoupružinovej...takže by se mi sakra hodil celej vstřik nebo jen ta podložka..
a auto ještě neni mí...
Napiš číslo držáku...Podívám se.
V70 II 2.5Tdi 103kw