jezdim nato už 3 roky a motor jede pořád stejně po ranu taky stratuje bez problemu i v zimě na první nažhaveni mam octavie 19tdi pd 96kw jezdi bez problemu
a jaký poměr a značku toho oleje dáváš trafo olej v pohodě taky jede , já znám jen na řezný nebo chladící olej, si jeden taxikář za 30.000 km odvařil pístní kroužky že se jakoby vydrolily miloš
proč říkař že ho kradu když ho kupuju za 15kč panáčku a je to servo olej lepší než ten rostlinej olej ráno to nechce moc chytat na ten rostlinej olej
už jsem najel stim 120tisic km a nic
každopádně kdyby šlo jezdit i na močku tak na ní jezdíte...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MIR.B.M.W píše:proč říkař že ho kradu když ho kupuju za 15kč panáčku a je to servo olej lepší než ten rostlinej olej ráno to nechce moc chytat na ten rostlinej olej
děláš si z nás prdel??? nejdřív napíšeš zadara a pak, že ho kupuješ za 15,- Kč
za 15,- koupíš tak leda prd to by se pak asi nikdo nezabejval schánění voleje po bednách a každej by si to koupil v sudech nebo cisternách...
Ladas píše:každopádně kdyby šlo jezdit i na močku tak na ní jezdíte...
jj, zrovna na Autotec-u jsem chodil na "malou stranu" ke kamiónu do nádrže AdBlue .. nebo yellow?
příští rok pojedu kámoš beli si to chválil, mě chybí do dílny hlavně namotávání hadic a kabelů, osvětlení které něco vydrží, a nástěnky na nářadí miloš
MIR.B.M.W píše:proč říkař že ho kradu když ho kupuju za 15kč panáčku a je to servo olej lepší než ten rostlinej olej ráno to nechce moc chytat na ten rostlinej olej
děláš si z nás prdel??? nejdřív napíšeš zadara a pak, že ho kupuješ za 15,- Kč
za 15,- koupíš tak leda prd to by se pak asi nikdo nezabejval schánění voleje po bednách a každej by si to koupil v sudech nebo cisternách...
prdel si dělat nemusí pneumatika z číny vyjde na 100 kč a to i značková, olej tam bude taky levný, já ten OTH beru za 32 ta firma na tom něco mít musí pak DPH
super nemáš náhodou na někoho, kdo ty gumy má po stovce kontakt?
Konfekční firmu jsem díky asijské konkureci a nízkému eura loni na podzim zavřel a nová činnost by se hodila. To si klidně otevřu gumárnu.
Mimochodem leješ to OTHčko jen do hydrauliky nebo i do nádrže ???