Stahovák ložiska př.kola Octa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stahovák ložiska př.kola Octa
Nevíte jaké je uznačení nebo kde koupit stahovák kroužku ložiska na předním kole u Octy,tím myslím když to má ABS.Měl sem domácky vyrobenej,ale odešel do věčných lovišt.
Díky
Díky
-
- Aktivista
Re: Stahovák ložiska př.kola Octa
snad čtrnáct dnů jsem dělal koktu s ABS a žádný stahovák jsem nepotřeboval milošzizuzidan píše:Nevíte jaké je uznačení nebo kde koupit stahovák kroužku ložiska na předním kole u Octy,tím myslím když to má ABS.Měl sem domácky vyrobenej,ale odešel do věčných lovišt.
Díky
Jo to taky jde nahřát ten kroužek autogenem a pak ho sklepat,tak to těd dělám taky,ale to je oničem.slovacek.milos píše:snad čtrnáct dnů jsem dělal koktu s ABS a žádný stahovák jsem nepotřeboval milošzizuzidan píše:Nevíte jaké je uznačení nebo kde koupit stahovák kroužku ložiska na předním kole u Octy,tím myslím když to má ABS.Měl sem domácky vyrobenej,ale odešel do věčných lovišt.
Díky
-
- Aktivista
já ho ale vůbec nesdělával kokta TDi 98, náboj jsem vylisoval, ložisko ven a pak všechno zpátky, o tom kroužku a stahováku jsem tu už mockrát četl, naposledy jsem se i divil najeto 115.000 a třetí ložisko milošzizuzidan píše:Jo to taky jde nahřát ten kroužek autogenem a pak ho sklepat,tak to těd dělám taky,ale to je oničem.slovacek.milos píše:snad čtrnáct dnů jsem dělal koktu s ABS a žádný stahovák jsem nepotřeboval milošzizuzidan píše:Nevíte jaké je uznačení nebo kde koupit stahovák kroužku ložiska na předním kole u Octy,tím myslím když to má ABS.Měl sem domácky vyrobenej,ale odešel do věčných lovišt.
Díky
musíš sundat kroužek ze starýho ložiska a ne ABS!slovacek.milos píše:já ho ale vůbec nesdělával kokta TDi 98, náboj jsem vylisoval, ložisko ven a pak všechno zpátky, o tom kroužku a stahováku jsem tu už mockrát četl, naposledy jsem se i divil najeto 115.000 a třetí ložisko milošzizuzidan píše:Jo to taky jde nahřát ten kroužek autogenem a pak ho sklepat,tak to těd dělám taky,ale to je oničem.slovacek.milos píše: snad čtrnáct dnů jsem dělal koktu s ABS a žádný stahovák jsem nepotřeboval miloš

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Zkus tady http://www.skoda.triga.cz/zizuzidan píše:Nevíte jaké je uznačení nebo kde koupit stahovák kroužku ložiska na předním kole u Octy,tím myslím když to má ABS.Měl sem domácky vyrobenej,ale odešel do věčných lovišt.
Díky
Re: ložisko
Jenže když tam je talířek pro ABS tak se tam flexou nedostanešpepan191 píše:stačí ho rozříznout flexou a pak jen sklepnout práce na 5 min!
-
- Aktivista
Re: ložisko
ale dostaneš 115 x 1 na podélzizuzidan píše:Jenže když tam je talířek pro ABS tak se tam flexou nedostanešpepan191 píše:stačí ho rozříznout flexou a pak jen sklepnout práce na 5 min!