Problem pri startu
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Problem pri startu
Zdarec lidicky mam Opel Kadett 1.6D r.v86 a mam problem obcas po ranu me nejde vubec nastartovat občas škytne jako by se tomu chtělo nastartovat ale nechytne to a pomuze jenom roztlaceni vubec nevim cim to je zacal sem jezdit na olej a porad mam trosku pochybnosti prosim poradte kazda rada dobra?!!!!!!!:-)Jeste bych dodal poznamku ze to dela jak na naftu tak na olej a mam cerpadlo Bosch je je nedavno meneny.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Problem pri startu
zační třeba tím že si dáš průhlednou hadici od palivového filtru k čerpadlu uvidíš hned jestli ti jdou bubliny, nebo padá nafta že hadice je bez paliva, no a pak postupně, starter,žhaviče,baterka,tlaky,startovací dávka, předstřik milošbigben píše:Zdarec lidicky mam Opel Kadett 1.6D r.v86 a mam problem obcas po ranu me nejde vubec nastartovat občas škytne jako by se tomu chtělo nastartovat ale nechytne to a pomuze jenom roztlaceni vubec nevim cim to je zacal sem jezdit na olej a porad mam trosku pochybnosti prosim poradte kazda rada dobra?!!!!!!!:-)Jeste bych dodal poznamku ze to dela jak na naftu tak na olej a mam cerpadlo Bosch je je nedavno meneny.
Zdravím jsem kamoš od bigbena. Chtěl bych jen říct, co je už prověřený.
Startér je OK byterka taky, palivové potrubí ok (přerušili sjsme hadici za filtrem přidělali dlouhou hacici kterou jsme naplnili naftou a nechtělo to vůbec chytnout ani přez kabely tak jsme to dali zpět jak to má být pak jsme to roztlačili a najednou to frčí.). jen nevím jak se dělají ty tlaky (jak je zjistit a nastavit). a žhavičema to asi nebude když to nechytne přez startér ale při roztlačení to frčí hned. Napadlo mě jestli není nějak nemocný to čerpadlo ale nevím no. Nejsem automechanik.
Startér je OK byterka taky, palivové potrubí ok (přerušili sjsme hadici za filtrem přidělali dlouhou hacici kterou jsme naplnili naftou a nechtělo to vůbec chytnout ani přez kabely tak jsme to dali zpět jak to má být pak jsme to roztlačili a najednou to frčí.). jen nevím jak se dělají ty tlaky (jak je zjistit a nastavit). a žhavičema to asi nebude když to nechytne přez startér ale při roztlačení to frčí hned. Napadlo mě jestli není nějak nemocný to čerpadlo ale nevím no. Nejsem automechanik.
-
slovacek.milos
- Aktivista
tlaky nastavit to myslíš na tryskách? to se budeš muset obrátit na někoho kdo dělá čerpadla, já mám zkoušečku motorpal ale je pěkně drahá, a pak podložky ty musíš objednat, a komprese se měří kompresiometrem nejlépe se záznamem, co bych ještě zkusil tak sdělej dekl na rozvody označ kolo co je na čerpadle kapkou barvy a přidej po milimetříku předstřiku, vrátit to na původní místo je pak jednoduché se ti mrknu jak to tam je povolíš tři šroubky M8 a vs tředu je tuším 22 matka a pootáčíš dopředu, nebo si dej stroboskop info na google tam se to dá vychytat přesně milošjumbo- píše:Zdravím jsem kamoš od bigbena. Chtěl bych jen říct, co je už prověřený.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
jo jo kadett ten muj už je roztavenej !
mě to dělalo to stejný na startér nic - při roztačení na drc
u mě to bylo čerpadlo
přidej dávku nafty , když nepomůže
pak zkus prubnout předvstřik
a když nic tak čerpadlo KO