Matiz

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pat-izon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Matiz

Příspěvek od Pat-izon »

Koupil sem bourané Daewo Matiz za krásnou cenu je plně pojizdny jen sem našel závadu na čidle otáček svítí mi kontrolka motoru a huř jde do otáček to počitám že sou špatny vstřiky kolik asi stojijou novy nebo repas a kde bych to moh na netu sehnat ??? nejsem žádnej profik jen amatér co se vtom vyživá a po opravě si ho nechám na ježděni
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

nejdriv bych udelal diagnostiku, at vis jaka je tam zavada, pak bych resil nejaky jiny veci... a to ze jde hur do otacek nebude vstrikama
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

cidlo sem vyměnil a neviti a ani nebliká kontrolka motoru co blikala ale pořád nestartuje až na popáty třeba chytne a běži na dva semtam tři válce i po zahřátí měnil sem kompletni zapalováni co sem měl pučeny od známyho a dělalo to pořád to samy tak to tipuju na vstřiky chtěl sem to v servisu dat na diagnostiku ale pry jelikož je to daewo tak mi řekl 2000kč tak sem ho stim poslal někama to z něju vylezlo že nemá patici na daewo bohužel známaj už vstřiky prodal...
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

kdyz pojedes do Brna, tak se stav...koukneme na to, na Daewoo stekr asi mam, pokud tam uz neni obd
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

to by bylo fajn jenže časově to nezvládám dělám dvanáctky a opravuju barák a navic to auto nemá nasazenej blatnik náraznik kolo rameno a světlo musim to namontovat jaká muže tak byt cena jetych vstřiku??? kdyby to byli teda ony slyšel sem že něaky borec ve zlině dělá repas vstřiků jen nevim cenu nechtěl bych aby mně něaký zloděj natáhl jinak pocestě z nádrže vše funguke jak má
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

takže hurá vše je nasazeny a má druhy vstřiky sice jety ale šlape jak hodinky neblikaji žádny kontrolky necuká krásně startuje nikam netahne takže po opravě super auto za super penize nečekal sem že ten třiválec na svuj oběm tak potahne má zasebou kompletni udržbu za vše sem dal 5000kč
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

ale bacha, sice dobre tahne, ale nesedi nejlip... (noteeth) (noteeth)
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

to vim má maly kolca ale já su klidnej řidič za volantem si nic nekompenzuju a teď sem ho trocha protahl byla to prvni jizda po opravě ale asi su brzda jezdim max 80-90 s jakymkoliv autem nemám rád vysokou spotřebu neriskuju mám rád svuj život ikdyž stoji zaprd a vždycky všude dojedu
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Pat-izon píše: neriskuju mám rád svuj život ikdyž stoji zaprd a vždycky všude dojedu
přesnej opak mě jezdím tak abych nebrzdil provoz ,jezdím tak abych nikoho nezabil ,pokud někoho vezu tak jedu jak milius ,ale jak je silnice volná a jedu sám tak na to šlapu .je mě jedno jestli se zabiju stejně nemám co ztratit max ten zkurv*nej život co žiju
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

bombastiq píše:
Pat-izon píše: neriskuju mám rád svuj život ikdyž stoji zaprd a vždycky všude dojedu
přesnej opak mě jezdím tak abych nebrzdil provoz ,jezdím tak abych nikoho nezabil ,pokud někoho vezu tak jedu jak milius ,ale jak je silnice volná a jedu sám tak na to šlapu .je mě jedno jestli se zabiju stejně nemám co ztratit max ten zkurv*nej život co žiju
silny reci, slaba mysl (LOL)
Pat-izon
Přispěvovatel

Příspěvek od Pat-izon »

Peete píše:
bombastiq píše:
silny reci, slaba mysl (LOL)
Já mám mimčo a maminu tak jen chcu aby si mně ještě trochu užili... ale jednou zdechnem všichni nikdo nežije věčně...
Odpovědět

Zpět na „Asijské vozy“