Nissan Primera P10 1995
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Nissan Primera P10 1995
Ake by boly najlepsie sviecky na 1.6 75 kw a ci to pomoze nieco na zvysenie vykonu 

-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
nic proti ale NGK je origo nissan dělal sem u nissanu 1,5 roku a nic jinýho se tan nedáva než NGK
350000km je na 1,6primeru h*vn* vydrží i 500tkm bez problému
kupo si univerzální zapal.kabely stojí cca 300kc ( o proti origo nissan 2000kc) je to nic
vyměň kábly a když to nepomůže
tak drbni do předstihu (pootoč s rozdělovačem směrem k chladiči )
když se to zlepší tak je špatnej snímač klepání nebo je načatý těsnění pod hlavou
jinak si zajeď na diag. když napíše CNOCK-sensor
tak upřímnou soustras s výměnou
stojí cca 500,- ale nejhorší je výměna (dělej to zespod auta jinak se *mrdáš)
350000km je na 1,6primeru h*vn* vydrží i 500tkm bez problému
kupo si univerzální zapal.kabely stojí cca 300kc ( o proti origo nissan 2000kc) je to nic
vyměň kábly a když to nepomůže
tak drbni do předstihu (pootoč s rozdělovačem směrem k chladiči )
když se to zlepší tak je špatnej snímač klepání nebo je načatý těsnění pod hlavou
jinak si zajeď na diag. když napíše CNOCK-sensor
tak upřímnou soustras s výměnou

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Jo ze začatku davali origo Champion .Určitě do P10,ale pak přešel Nissan kompletně na NGK .Ja davam 9 let jenom NGK do Nissanu a neni problem .Mam zakaznika kteremu sem daval pořad NGK pak sem mu dal jednou Champion a za tejden tam byl že to neni ono dal sem NGK a byl klidekPeete píše:To ze jste davali vy v Nissanu NGK neznamena, ze je to origo...
Do Mazdy taky patri NGK, a to jsem s tim mel hooodne velky potize, nakonec jsem tam strcil Champion a byl pokoj... pro me jasnej favorit
to přesně nevim kdy,kde jaký svíčky alePeete píše:To ze jste davali vy v Nissanu NGK neznamena, ze je to origo...
Do Mazdy taky patri NGK, a to jsem s tim mel hooodne velky potize, nakonec jsem tam strcil Champion a byl pokoj... pro me jasnej favorit
BMW dej tam denso iridium a budeš rád když to bmw nepředjede š120 dej do bmw origo BMW a auto jede jak s praku
tak nějak je to s japoncema dej do mazdy bosch a myslíš si že je motor KO dej do mazdy NGK a myslíš si že je motor po GO
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Sběrač informací