Podsvícení budíků Škoda-jaké máte ?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

topdiesel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Podsvícení budíků Škoda-jaké máte ?

Příspěvek od topdiesel »

P.s.nevím proč tuto variantu nedělaj šetřílkové ze Škody seriově...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Nikdo nemá předělané budíky případně zbytek podsvícení na Škodě, luxusni ma Jaster ale je s tím hodně práce.
Já zvolil tu nejjednodušší varintu.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

ty červený rafiky jsou supr, ale displeje by se mi líbily víc zelený ;)
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Huml píše:ty červený rafiky jsou supr, ale displeje by se mi líbily víc zelený ;)
než jsem se do toho pustil, tak jsem je chtěl nechat v původní barvě, zkusil jsem je předělat-výsledek v noci je to vidět lépe a ve dne trochu hůře, ale je to tam tak to prdím.
Přikládám opravdu luxusní podsvícení, kdo to ale nikdy nedělal je s tím kopa práce.

Obrázek
Obrázek
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

P.s. nevíte náhodou jak to že na předposledním snímku svítí chyba airbagu-mně také(ptám se jen tak-samo to musí na Vag a mrknout se na to), několikrát jsem rozebíral budíky-tak se to nějak prdlo?
Forest
Aktivista

Re: Podsvícení budíků Škoda-jaké máte ?

Příspěvek od Forest »

topdiesel píše:P.s.nevím proč tuto variantu nedělaj šetřílkové ze Škody seriově...
Ver mi, ze ty barvy vybiraji zamerne takove, jake jsou a testuji je z mnoha hledisek (a dost pravdepodobne i z takovych, o kterych ani my nevime).

Jak se koukam na ty displeje, tak to bych mel unaveny oci hned. Pochop, ze ta hodnota, ktera je na tech budicich ma minimalni informacni hodnotu, proto nemusi byt tak videt - v Tvem pripade to "krici" maximalne a pokud bych jel dalku, tak bych z toho mel (alespon ja) za chvili unaveny oci. Z tohoto duvodu mi naprosto vyhovuje, jak to ma G4 - nenasilne modre podsviceni a cervene rucicky. A co se interieru tyce, tak ty displeje od klimatizace - vzdyt to sviti nehorazne. Pokud se to neda ztlumit uplne, tak bych s tim nechtel jet treba na dovolenou, protoze v aute, kde vsechno sviti, tak se v noci (a ja jezdim na noc) blbe usina (kdyz jsem vystridan).

Jinak ja takovyto "tuning" nevyznavam, nemam potrebu si delat v aute cirkus. Proste to zadny kone ani bezpecnost neprida a nevim, zda mluvit o stylingu nebo spis tuzingu - ale proti gustu, zadny disputat (noteeth)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Je to věc názoru(když máš VW s modro čeveným podsvícením tak je viditelnost podstatně lepší než u klasiky Octy zkrátka je to méně přehledné-proto jsem to předělával), ale nesouhlasím s tím že na tom nějak extra pracujou ve Škodě Auto, je to jednodušší a hlavně levnější pořad dělat zelenou klasiku, tak jako Seat má červeno-oranžovou - za vším stojí finance tak jako kliky, zámky atp.
topdiesel
Přispěvovatel

Re: Podsvícení budíků Škoda-jaké máte ?

Příspěvek od topdiesel »

Forest píše:
topdiesel píše:P.s.nevím proč tuto variantu nedělaj šetřílkové ze Škody seriově...
Ver mi, ze ty barvy vybiraji zamerne takove, jake jsou a testuji je z mnoha hledisek (a dost pravdepodobne i z takovych, o kterych ani my nevime).

Jak se koukam na ty displeje, tak to bych mel unaveny oci hned. Pochop, ze ta hodnota, ktera je na tech budicich ma minimalni informacni hodnotu, proto nemusi byt tak videt - v Tvem pripade to "krici" maximalne a pokud bych jel dalku, tak bych z toho mel (alespon ja) za chvili unaveny oci. Z tohoto duvodu mi naprosto vyhovuje, jak to ma G4 - nenasilne modre podsviceni a cervene rucicky. A co se interieru tyce, tak ty displeje od klimatizace - vzdyt to sviti nehorazne. Pokud se to neda ztlumit uplne, tak bych s tim nechtel jet treba na dovolenou, protoze v aute, kde vsechno sviti, tak se v noci (a ja jezdim na noc) blbe usina (kdyz jsem vystridan).

Jinak ja takovyto "tuning" nevyznavam, nemam potrebu si delat v aute cirkus. Proste to zadny kone ani bezpecnost neprida a nevim, zda mluvit o stylingu nebo spis tuzingu - ale proti gustu, zadny disputat (noteeth)
Pro porovnání přiklídám foto VW podsvícení, mně osobně se zdá že to bílo červené podsvícení je sakra příjemnější na oči než klasika VW(a to jsem měl Golfa IV)
Obrázek
Obrázek

Já osobně jsem to s displejem přehnal, je to až moc čitelné :(
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Já mám Octu z 97. a podsvícení komplet červené.
Dost lidí co vozím se tomu diví, ale je to pohoda.
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Richi píše:Já mám Octu z 97. a podsvícení komplet červené.
Dost lidí co vozím se tomu diví, ale je to pohoda.
Hoď jsem foto pro srovnání...
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

origo A3 Obrázek
Obrázek
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Smoke:na té tvojí A3 by vypadaly dobře bílé rafičky ;)
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

topdiesel píše:Hoď jsem foto pro srovnání...
Je to stejné jako má Smoke. Mě se ta červená docela líbí, ale jde stejně jenom o zvyk.
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

já bych raděj modrou- taková příjemnější pro oči :D
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Asi jsem vyznavač klasiky, ale červeně by měly svítit varovné kontrolky 8)

Nevím, co tím - červeně svítící přístrojovka, designéři chtěli říci, výkon? agresivita? tuning?.... se zažitými barvami, respektive signály to nemá nic společného... i v přírodě je červéná jako varovná barva...

Takže modrý podsvit mě naprosto vyhovuje :D
GIV Variant TDi ???kW
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“