Čeština do Audi naviplus MMI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A5-Q7 nevím ale do TT jde zkusím se zeptat
jinak kecal jsem CD MMI stojí 18000,- 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Porad se mi to nejak s tim pocestenim celeho MMI (teda alespon textu) u novych Audin pres CD z origo servisu nezda ... Bud o tom sami nevi a nebo to z nejakeho neznameho duvodu zatajujou. Ptal jsem se v nekolika servisech a rikali, ze to u Audi proste nejde ... Existuje vsak jedna firma, ktera do MMI cestinu nahrat umi (nemyslim prepalovani chipu) a kdyz uvideli v servisu Audi ceske MMI, tak nemohli verit svym ocim ...
Standard, já pořád nechápu, proč od origo servisu očekáváte více než vyšší cenykully píše:Porad se mi to nejak s tim pocestenim celeho MMI (teda alespon textu) u novych Audin pres CD z origo servisu nezda ... Bud o tom sami nevi a nebo to z nejakeho neznameho duvodu zatajujou. Ptal jsem se v nekolika servisech a rikali, ze to u Audi proste nejde ... Existuje vsak jedna firma, ktera do MMI cestinu nahrat umi (nemyslim prepalovani chipu) a kdyz uvideli v servisu Audi ceske MMI, tak nemohli verit svym ocim ...
Oni toho neznají a neumí mnohem více
... ostatně proč také Nehledě na to, že tohle je víceméně práce pro IT-áky... náležitě upravit "instalačku FW"
GIV Variant TDi ???kW
no tak trochu,neni to náhodu p.xxx z lázní bělohrad?rusty píše:mám dojem , že jsi trutnovák..jestli chceš dám ti typ kdo ti pomůže nedalekováha píše:Ladas píše:A5-Q7 nevím ale do TT jde zkusím se zeptatjinak kecal jsem CD MMI stojí 18000,-
![]()
akorát mě tam s*re to "šprechnzí komando" tak to možná i oželím
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel