APC UPS a jaký program pro komunikaci

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Toledak
Aktivista
Odpovědi: 0

APC UPS a jaký program pro komunikaci

Příspěvek od Toledak »

Ahoj, je tady někdo, kdo má doma záložní zdroj od APC a komunikuje s ním přes PC díky nějakému programu?
Mám APC Smart UPS 700INET.Ale nedaří se mi rozchodit žádný program, ani od APC, ani třeba APCUPSD.Tak bych potřeboval poradit od někoho, kdo to má funkční.
DíkesObrázek
Nafta patří do TDi!
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

No a jaké používáš rozhraní?Programuji řídící systémy pro elektrány a používáme je normálně a bez problému,jediněj problém co máme že starší verze agentu si alokujou paměť a už jí zapomínaj do alokovat,takže časem server nemá dost paměti (noteeth)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

váha píše:No a jaké používáš rozhraní?Programuji řídící systémy pro elektrány a používáme je normálně a bez problému,jediněj problém co máme že starší verze agentu si alokujou paměť a už jí zapomínaj do alokovat,takže časem server nemá dost paměti (noteeth)
komunikuje to přes sériový port.
Když nainstaluju software od APC, tak mi nejde spustit, řešil jsem to s technikem od APC a ten mi řekl, že tam musím nainstalovat Javu, to jsem udělal, ale stále nic.Obrázek
Nafta patří do TDi!
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

a máš to zaregistrované jako službu?takhle se to bohužel těžko řeší když to člověk nevidí :roll:
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“