co ale VZDY pomohlo bolo vypnut motor, nastartovat znovu a v pohode - bol som takto v Rakusku zhruba 300km a po Slovensku zhruba 400km. Proste ked som po nastartovani zistil ze nemam vykon, tak som niekde sikovne zastavil, vypol, nakopol znovu a davaj! Turbo nepiska, nezere olej, nie je zanesene sanie, ked to chodi tak to chodi v pohode. Obcas bolo pri zadnom kolese citit naftu, nieco ako ked ide okolo stara avia... no a vcera mi odpadla stredna cast vyfuku [medzi tlmicom [uprostred vozu, dufam ze je to tlmic] a katalyzatorom na konci auta], urvala sa presne na telese tlmica - resp. toho co si myslim ze je tlmic, ta skatula uprostred auta. Predpokladam, ze az do odpadnutia vyfuku tam bola nejaka diera alebo nieco, co mohlo sposobovat oklamanie motormanagementu a kvoli tomu tieto problemy s nudzovym rezimom, slabym tahom a podobne - je to tak alebo sa mylim? Ide mi o to, ci po vymene vyfuku uz henten slaby tah nestretnem

PS: po odpadnuti vyfuku je stale citit naftovy smrad, presne taky isty ako bolo obcas citit pred odpadnutim vyfuku. Po odpadnuti vyfuku uz ide auto vzdy na plny vykon... na diagnostike som nebol, nebolo kedy.