VagTacho 2.2 a budiky AUDI A6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
ghostrider
- Přispěvovatel
VagTacho 2.2 a budiky AUDI A6
Zdravim mam problem.
Chci vymenit budiky v AUDI A6 r.v. 01. Mam rozbitej maxi-dot a mam stejne budiky z stejneho roku. Jenze immobilizer mi nedovoli nastartovat a VagTachem 2.2 se nemuzu dostat do budiku abych prepsal immo a prispusobil ke klici. Budiky jsou VDO ale pri kterem koliv pokusu o pripojeni neni sance. Nesetkal se s tim uz nekdo? Dekuji
Chci vymenit budiky v AUDI A6 r.v. 01. Mam rozbitej maxi-dot a mam stejne budiky z stejneho roku. Jenze immobilizer mi nedovoli nastartovat a VagTachem 2.2 se nemuzu dostat do budiku abych prepsal immo a prispusobil ke klici. Budiky jsou VDO ale pri kterem koliv pokusu o pripojeni neni sance. Nesetkal se s tim uz nekdo? Dekuji
-
ghostrider
- Přispěvovatel
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel
a co jako?yary1 píše:
A6-2,5 tdi 99
A6-2,5tdi 00
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
Kluci máte někdo Soft VagTacho 2.2 v CZ ...A mohl by mi ho poslat na meil.
Děkuju moc.
P1J@seznam.cz
Já mám jen EN
Děkuju moc.
P1J@seznam.cz
Já mám jen EN
rekl bych ze verze 2.2 v cestine asi neni ..P píše:Kluci máte někdo Soft VagTacho 2.2 v CZ ...A mohl by mi ho poslat na meil.
Děkuju moc.
P1J@seznam.cz
Já mám jen EN
Tak může byt klidně i 2.36 CZ nebo i vyší.pepik píše:rekl bych ze verze 2.2 v cestine asi neni ..P píše:Kluci máte někdo Soft VagTacho 2.2 v CZ ...A mohl by mi ho poslat na meil.
Děkuju moc.
P1J@seznam.cz
Já mám jen EN
a t o se nebojis ze ti umre kablP píše:Tak může byt klidně i 2.36 CZ nebo i vyší.pepik píše:rekl bych ze verze 2.2 v cestine asi neni ..P píše:Kluci máte někdo Soft VagTacho 2.2 v CZ ...A mohl by mi ho poslat na meil.
Děkuju moc.
P1J@seznam.cz
Já mám jen EN