Co neubrzdíš to neukecáš ......
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co neubrzdíš to neukecáš ......
Tak dneska jsem zaperlil
trochu nepozornosti a průser

Re: Co neubrzdíš to neukecáš ......
ach tie zenske v minisukniachRacer píše:Tak dneska jsem zaperliltrochu nepozornosti a průser
![]()
dakedy sa to ani neda neobzriet sa

nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
hlavně že nikomu nic, plechy se porovnaj 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Já vrazil do felície a ona se mrcha posunula na to MitsubishiAnas píše:Tak Ty jsi frazil do teho Felicie a potlacil jsi ho na ten prednim. tym padem kdo co upravuje? budes Ty nebo tvoje pojistovna upravovat vsechno ? nebo taky se vzalo na ohled ze on vrazil do druheho ?
No zmuchlaný je to dost skoro smrťák tos toho z tý feldy ještě zkopal že měr oděrky ne?Hned bych na něj vlítnul co to zkouší!Herec 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!