repase turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
repase turba
Máte prosím někdo nějakou zkušenost s repasovaným turbem?A popřípadě nějaký odkaz nebo adresu kde si turbo nechat repasnout(nejlépe okolí Karlových varů).Je to turbo z vw golf 3,1.9 tdi (tip motoru 1z) r.v.94,ale jiné označení(číslo)nevím protože je stále na autě.Z turba mi jde olej,respektive z hadic.
Zkus www.turbosport.cz
Nejaky Ondra Hlousek.
Je to sice v Jablonci n.N. , celkem z ruky, ale zase vi co dela....
Nejaky Ondra Hlousek.
T613 V8 > R5 1.4 > Š.Felicia MPi > Š.Octavia Combi ASV
ano,takymůžu doporučit,ale spíš si dej poptávku do bazaru a podle mě tam pořídíš jeté za pěknou cenu,určitě za méně než repasi.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- Bugs.Bunny
- Aktivista
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=384Moriarti píše:Zkus www.turbosport.cz
Nejaky Ondra Hlousek.

-
- Aktivista
Tim bych si nebyl po osobnich zkusenostech moc jist.Moriarti píše:... vi co dela....
Naopak velice dobre zkusenosti mam s firmou TurboPower.
http://www.turbopower.cz
Zajisti repase, vyvazeni na pockani, slusne chovani, dobra komunikace, flexibilita. Uprednostnují kvalitu a spokojene zakazniky pred kvantitou a ziskem.
Naposledy upravil(a) Forest dne 15 zář 2008, 22:12, celkem upraveno 4 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
mohu doporučit už jsem u nich taky nechával dělat repas - http://www.turbopower.cz
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
bobG3 píše:Turbocar Velká Bíteš - dělají to léta a dobře.
http://www.turbocar.cz/
par reklamaci tu taky bylo, tak ted jezdim do Prusanek - Special Turbo - zatim v pohode a prijemnej personal
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
- Aktivista
Od tech jsem si nechaval poradit ... nemeli na me cas, prislbili, ze se mi do tydne ozvou. Po 14 dnech jsem je urgoval a bylo mi receno, ze se jeste k tomu nedostal a pak se mi narychlo snazil neco kompromisniho vnutit. Mimojine po nich nechal kamarad opravovat u TurboPower dve turba ... jen pro ujasneni. Me se treba mimojine libi na TP, ze jsou schopni zajistit nove nahradni dily (napr. vrtule) za rozumne ceny a vzdy pri repasi nahrazuji seriova loziska za sirsi (odolnejsi).Peete píše:jezdim do Prusanek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

special turbo čištění na počkání a i s papírem jak na tom turbo je moho doporučit pozitivní zkušenost kdykoliv jsme něco potřebovali
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ve speciálturbu nám dělali pár turbín garret na perkinse a vždy OK.
pak ale u jednoho turba tvrdili, že nejde opravit, že neseženou ND, ale že seženou nové turbo. Tak jsem ho dal do Turbopoweru,za týden bylo hotové a za poloviční cenu
Od té doby to řeším přes turbopower, dělají nám i nějaký Holsety na Cummins motory a OK. (speciálturbo to nedělá, protože repase vyjde na cenu nového..) Jen člověk nesmí podlehnout panice při vstupu do budovy, bordel teda pěknej. Ale za plentou je to už nádhera a to zkušební akvárko na turba vypadá pěkně.
A od Andreho (turbosport) mám 150 PS turbo po repasi a dva roky se točí bez problémů.
Tak si vyber....
pak ale u jednoho turba tvrdili, že nejde opravit, že neseženou ND, ale že seženou nové turbo. Tak jsem ho dal do Turbopoweru,za týden bylo hotové a za poloviční cenu

Od té doby to řeším přes turbopower, dělají nám i nějaký Holsety na Cummins motory a OK. (speciálturbo to nedělá, protože repase vyjde na cenu nového..) Jen člověk nesmí podlehnout panice při vstupu do budovy, bordel teda pěknej. Ale za plentou je to už nádhera a to zkušební akvárko na turba vypadá pěkně.
A od Andreho (turbosport) mám 150 PS turbo po repasi a dva roky se točí bez problémů.

Tak si vyber....

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS