Bora PD 85KW + co dá:-)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bora PD 85KW + co dá:-)
Chlapi chtěl bych na Boře AJM 85KW vyměnit turbo, trysky a nechat upravit soft samo od Ríši.Jde mě o to že mám turbo GT1749VA-lepší nebude:-) a chci nechat původní spojku..Co doporučíte za trysky a kolik ta spojka unese a na kolik se můžu dostat?..Pokud to bude extra nutné tak vyměním i spojku.Díky

V70 II 2.5Tdi 103kw
						tak kup 96kw, ty ti na 170hp staci, to VAcko ma strop 180hp, ale tam se stejne nedostanes. jestli nechas puvodni spojku tak bych ti doporucoval tak 1,4bar, naka normal kourivost a mas skoro 170hp a nakou chvili to vydrzi (spojka) ...mensik4 píše:Stejne je chci vyměnit, už nejsou nejlepší..
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
jako Sachs je Sachs, ale kdyz das pak 1Z+VR6 setrv a oblozis lamelu, tak to musi nejakou dobu vydrzet. ja mam ted momentalne tak 170hp s touhle spojkou a po dvou letech neklouze, zadny defekt, cukani apod .... cena je rozhodne jinde nez ten Sachsmensik4 píše:Fajn a jakou spojku pouzit pro veci vykon a zivotnost..Cena?
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Na 6Q asi těžko. Teď tam má sadu LUK, takže by musel kompletně měnit, kdyby chtěl SACHS.flekyc píše:jako Sachs je Sachs, ale kdyz das pak 1Z+VR6 setrv a oblozis lamelu, tak to musi nejakou dobu vydrzet. ja mam ted momentalne tak 170hp s touhle spojkou a po dvou letech neklouze, zadny defekt, cukani apod .... cena je rozhodne jinde nez ten Sachsmensik4 píše:Fajn a jakou spojku pouzit pro veci vykon a zivotnost..Cena?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
						bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

já tlačím kolem 1,6 a spojka původní 240mm a to má najeto 300 tis....
ale taky mě jeden čas začala klouzat,ale sedlo si to, nevim, jestli byl blbej vzduch teď drží krásně, ale je fakt, že v těch nízkech ten krouťák nejni nacpanej, pořádný orgie od cca 2300 ot....
   teď drží krásně, ale je fakt, že v těch nízkech ten krouťák nejni nacpanej, pořádný orgie od cca 2300 ot.... 

ale taky mě jeden čas začala klouzat,ale sedlo si to, nevim, jestli byl blbej vzduch
 teď drží krásně, ale je fakt, že v těch nízkech ten krouťák nejni nacpanej, pořádný orgie od cca 2300 ot....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.  KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz  E-Golf 100kW, Enyaq RS
 KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz  E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Mám ten samej motor v golfu a začal jsem taky turbem VA a původníma vstřikama.Jestli chceš dát větší vstřiky,tak si rovnou nachystej IC a větší turbo jinak to nemá význam.Spojka vydrží do 200ps určitě    
http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic ... 69&start=0

http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic ... 69&start=0
a kdes vzal ze on tam ma 6q ? ctu a ctu a nikde nic ....Kornout píše:Na 6Q asi těžko. Teď tam má sadu LUK, takže by musel kompletně měnit, kdyby chtěl SACHS.flekyc píše:jako Sachs je Sachs, ale kdyz das pak 1Z+VR6 setrv a oblozis lamelu, tak to musi nejakou dobu vydrzet. ja mam ted momentalne tak 170hp s touhle spojkou a po dvou letech neklouze, zadny defekt, cukani apod .... cena je rozhodne jinde nez ten Sachsmensik4 píše:Fajn a jakou spojku pouzit pro veci vykon a zivotnost..Cena?
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation

165-170ps
 165-170ps