ohřívače vody???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ohřívače vody???
Jestli je to kravina tak to prosím smažte!!!! Má passat ty ohřívače vody jako oktávky?? myslím ty tři hžaviče, dnes sem to prolez a nák je nenašel , soustředil sem se hlavně na místo vzadu za motorem a nic jsem nenaše! Přijde mi že se pomalu ohřívá, ale termostat se zdá být ok! Díky za radu a poučení
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
no ital?? Je to kupovaný v čb! No tak sem slepej, je vývěva, na ní to tandemové čerpadlo a kolem sem nic neviděl kam by vedl náký kabel či co! Kolik jich tam je ?? tři?? prosím popiš podrobneji! Auto mám 14 dní tak se zatím seznamuji kde co vubec je! Díky za trpělivost
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
To ci ma u VW group dieslovy motor predohrev (tie tri zhavice), alebo nema je urcene tym na aky trh bol expedovany. Napr. ak bol expedovany do teplej klimy napr. Fravcuzka niekde do Saint Tropez, alebo juzneho Talianska tak predohrev nema. Ak bol expedovany do miernej klimy nap. CR,SR, D, NL tak predohrev motora ma. Ak bol expedovany do chladnejsej klimy napr. severna europa (Svedsko , Finsko) tak ma okrem predohrevu motora dokonca este naviac aj teplovodny bufik.
postav sa pred motor, uvidis kryt hlavy valcov, vzadu mas tandemove cerpadlo a nad nim mas plastove sanie, ked sa nahnes nad to sanie tak pod nim za cerpadlom by ti mali trcat tie zhavice, a od nich by mali viest kable. Inak kusok nalavo a dole je teplotne cidlo a s tej priruby kde su zhavice vedie hadica do kurenialive 69 píše:No píšu že byl nový kupovany v porsche! bude to tam ale jen nevím kde to hledat

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Děkuju za podrobný popis! Tak to je tam opravdu nemám, protože to plastové sání sem měl včera i dole a nikde jsem nic nenašel tak snad takovej trouba zas nejsem! Já myslel že ohřívaj vodu kdykoliv, aby bylo dříve dosáhnuto provozní teploty! Měl jsem za to,že do oktávek se to dávalo kuli tomu že se TDIčka pomalu ohřívají! Ještě jsem v tom plastovém sání našel jemné špony hliníku, to mě celkem zarazilo,ale nevím z čeho to muže být??
co mi začíná podávat ruku??? 

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
kdy a jak ty hžaviče prosím teda fungujou?? A k těm hliníkovejm šponám v sání by se nekdo nevyjádřil???
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
- Přispěvovatel
foto mě bohužel nenapadlo
no takové drobné jako jsou na magnetu v převodovce, jemné ale čistě světlé hliníkové! Byly v plastovém sání ale bylo to jen tam co se to nasazuje to gumové koleno na klapku tak v té gumě! Nák sem to nechápal a ani nák neřeš jak jsem hledal ty ohřívače, až ted mi to začíná vrtat hlavou co dělal hliník v sání

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR