Vymena trysiek

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lacik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vymena trysiek

Příspěvek od lacik »

Ahoj všetci. Chcel by som si vymenit trysky na OI motor AHF 81kw, rozhodol som sa pre sprinty 764. Aky je postup pri vymene? Podla toho čo poznám asi takýto vybrať vstryk rozobrat vymenit trysku zložit, alebo sa mýlim a ked sa mýlim kto na dalekom východe tj. Košice mi to spravy?
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

určitě to zvládneš, není to nijak složité, velmi podrobný návod je tady:
http://www.dieselpower.cz/public/forum/ ... manual.pdf

teď jsem dával trysky od dieselpoweru PP a sprint 764 do dvou 81kW octávek a jede to pěkně.. :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
lacik
Přispěvovatel

Příspěvek od lacik »

Diki moc.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

MirekX píše:určitě to zvládneš, není to nijak složité, velmi podrobný návod je tady:
http://www.dieselpower.cz/public/forum/ ... manual.pdf

teď jsem dával trysky od dieselpoweru PP a sprint 764 do dvou 81kW octávek a jede to pěkně.. :)

chybí mě tam seřízení tlaku
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Je to dobrý minimálně skontrolovat, teď jak jsem dával P764 tak jsem je odvezl na kontrolu a 3 měli otvírací tlaky 190bar a jeden 250bar...
lacika
Sběrač informací

Re: Vymena trysiek

Příspěvek od lacika »

lacik píše:Ahoj všetci. Chcel by som si vymenit trysky na OI motor AHF 81kw, rozhodol som sa pre sprinty 764. Aky je postup pri vymene? Podla toho čo poznám asi takýto vybrať vstryk rozobrat vymenit trysku zložit, alebo sa mýlim a ked sa mýlim kto na dalekom východe tj. Košice mi to spravy?
Cau ja som tiez z KE. Kde si zohnal trysky? Objednaval si ich z Ciech? Kto ti ich nakoniec vymenil? Tiez o tom uvazujem.
jordee_23
Aktivista

Re: Vymena trysiek

Příspěvek od jordee_23 »

lacika píše:
lacik píše:Ahoj všetci. Chcel by som si vymenit trysky na OI motor AHF 81kw, rozhodol som sa pre sprinty 764. Aky je postup pri vymene? Podla toho čo poznám asi takýto vybrať vstryk rozobrat vymenit trysku zložit, alebo sa mýlim a ked sa mýlim kto na dalekom východe tj. Košice mi to spravy?
Cau ja som tiez z KE. Kde si zohnal trysky? Objednaval si ich z Ciech? Kto ti ich nakoniec vymenil? Tiez o tom uvazujem.
objednaj ich z ciech alebo ak mas niekoho v USA nech ti ich kupi ... stoja tam o dost menej :) ...

prehodis to aj sam doma ..ALE! ...vyber vstrekovace a dal by som to niekde do servisu na vstrekovace .... zalozit ...otvaracie tlaky TY doma ani neodskusas ani nenastavis!!
GIV var asz 4mot upraveny
colorconceptGT
Přispěvovatel

Příspěvek od colorconceptGT »

jordee... daj nejaky link na USA...nech sa pozrieme...

inac tiez kosice...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
lacika
Sběrač informací

Příspěvek od lacika »

colorconceptGT píše: inac tiez kosice...
nevies kde v KE je nejaky servis na vstrekovace .... pripadne kto v KE by to vedel vymenit trysky+nastavit otvaracie tlaky a co by to stalo? Dik
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

lacika píše:
colorconceptGT píše: inac tiez kosice...
nevies kde v KE je nejaky servis na vstrekovace .... pripadne kto v KE by to vedel vymenit trysky+nastavit otvaracie tlaky a co by to stalo? Dik
http://www.edb.sk/sk/firmy/pal--pal-sro ... .html-skus tu,skusenosti s nimi nemam tak neviem
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

V Kosiciach ti to spravi na Podhradovej ul. Dumbierska je to jeden z tych mala este podstivych mechanikov robi vylucne len dieslove auta: http://www.yanyc.sk/
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
colorconceptGT
Přispěvovatel

Příspěvek od colorconceptGT »

Martin Kanňuch píše:V Kosiciach ti to spravi na Podhradovej ul. Dumbierska je to jeden z tych mala este podstivych mechanikov robi vylucne len dieslove auta: http://www.yanyc.sk/
mozem iba odporucit....

s PALom mam svoje skusenosti...stracanie vykonu na Astre skoncilo vymenou snimaca tachometru v inom servise ale predchadzalo u PALa opravou cerpadla za 30tis...tak si nazor zrob sam....
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“