ako cupra docuproval

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

cupra
Aktivista
Odpovědi: 0

ako cupra docuproval

Příspěvek od cupra »

Chalani prepacte nechce sa mmi to 2 krat pisat... :( :( :( ale precitajte si to :rip: CUPRA (nastastie plechova) http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=1707
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jo je to tam zrádný no co hlavně že jsi celý jednou jsem tam viděl na horizontu u motorestu rozházenýho takovýho pick-up off roada nevím jak to dokázal ale byl přes 2,5 pruhu a nebylo poznat co to je jo jel do kopce to bylo poznat podle čar co namaloval na silnici.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Dokud to jsou plechy tak to je dobré. ;)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

život je nejcenější !
a to byl v pondělíl u mě a říkal sem si jak mu to pěkně jede....
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
stanley 12
Přispěvovatel

Příspěvek od stanley 12 »

hmm... je to smutne prist takto o auto, ale aspon ze sa vam nic nestalo, by som prisiel o mechanika :( . co teraz? bude nieco nove?
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Smoke píše:život je nejcenější !
a to byl v pondělíl u mě a říkal sem si jak mu to pěkně jede....
vidis ako sa stane rychlo zle...skoda ho
:(
Karl
Aktivista

Re: ako cupra docuproval

Příspěvek od Karl »

cupra píše:Chalani prepacte nechce sa mmi to 2 krat pisat... :( :( :( ale precitajte si to :rip: CUPRA (nastastie plechova) http://www...cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=1707
tak neprajem nikomu cítiť ten pocit keď padáte a ani neviete kam a zatvárate oči, a hovoríte si len aby vám niečo nevbehlo do kabíny a zrazu ani neviete ani ako ste na streche a pýtate sa priatela či žije a neviete , či vám odpovie a keď vám odpovie tak zistíte, že v aute je kopec dymua , že ste nastreche snažíte sa rukou rozbiť bočné okno a ono to kurvaaaa nejde a keď sa dostanete von tak ste rád, že ste v poriadku ale zas Vás čakjú le problémy a z hela pomáhat a chránit Vám príde na grc keď policajtova prvá otázka znie čo ste robil pán vodič ! neberte to ako provokáciu a len nezmyselné heslo já sám pomlčím ale jazdime opatrne !!!
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
embrojo
Přispěvovatel

Příspěvek od embrojo »

Kluci je mi toho auticka lito a soucitim s vami vim jake to je uz se mi to stalo a dokonce dvakrat behem pul roku a poprve to bylo pri prvni projizdce noveho auta (R) nastesti to bylo v zimne tak to odneslo jen svetlo a maska ale po druhe to bylo ve 140km/h a nestihl jsem ani uhnout ani nic jen se zaprit do volatnu a cekaz ze zrovna srna neskoci abych ji nemel v kabine coz se nestalo ale vzal jsem ji primo na stred takze naraznik maska svetla cele celo i s chladicem bolo k.o ale ja prezil :) slo porad o to same auto takze radost ale mam ponauceni.... ZADNE NENI muze se to stat kdykoli a nic stim neudelas jen doufat ze to dobre dopadne ;)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

embrojo píše:Kluci je mi toho auticka lito a soucitim s vami vim jake to je uz se mi to stalo a dokonce dvakrat behem pul roku a poprve to bylo pri prvni projizdce noveho auta (R) nastesti to bylo v zimne tak to odneslo jen svetlo a maska ale po druhe to bylo ve 140km/h a nestihl jsem ani uhnout ani nic jen se zaprit do volatnu a cekaz ze zrovna srna neskoci abych ji nemel v kabine coz se nestalo ale vzal jsem ji primo na stred takze naraznik maska svetla cele celo i s chladicem bolo k.o ale ja prezil :) slo porad o to same auto takze radost ale mam ponauceni.... ZADNE NENI muze se to stat kdykoli a nic stim neudelas jen doufat ze to dobre dopadne ;)

Tak tohle velice dobře znám,když jsem měl auto rok a půl vracel jsem se z němec.Celá cesta v pohodě a deset kilometrů od baráku a ve dvě ráno a ve 120km mi vyběhla srna.Nestačil jsem vůbec nic.Oprava mě stála 37 000kč.O rok dýl asi před dvěma měsíci jsem jel ráno v pět do práce a 6km od baráku mě vyběhlo do cesty stádo ovcí které utekly jednomu pánovy.Oprava 28000kč.Takže když se daří tak se daří.myslím že mám nejdražší 307ičku šííííroko daleko.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

neberte to jako provokaci, ale jet v lese rychle je jen otázkou času....
já večer mimo obec kde je les (nobo vím že tam může být srna) jezdím 60kmh max 70. potkal sem už asi 30x ale vždy stihl zastavit.
Opatrnost a hlavně předvídavost.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Kámoš jezdí denně přez les domu , potkat tam srnku je běžný , namontoval si do předních mřížek náporový píšťalky na odhánění zvěře a má klid fungují perfektně .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Smoke píše:neberte to jako provokaci, ale jet v lese rychle je jen otázkou času....
já večer mimo obec kde je les (nobo vím že tam může být srna) jezdím 60kmh max 70. potkal sem už asi 30x ale vždy stihl zastavit.
Opatrnost a hlavně předvídavost.

To máš sice pravdu,ale mě se to ani v jednom případě nestalo v lese.Poprvé na státovce a podruhý 150m za obcí.Já už se teď docela bojím jezdit s osobákem v potmě něco nevyběhlo.Jezím taky max.80km/h.
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

1pavel píše:Kámoš jezdí denně přez les domu , potkat tam srnku je běžný , namontoval si do předních mřížek náporový píšťalky na odhánění zvěře a má klid fungují perfektně .

Já jsem je měl na autě taky a stejně jsem tu srnu trefil,asi blbej kus.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

je to tak,zacnem si davat po tme(aj celkovo) vetsi pozor...respektive uz zacal... :( ;)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

zrovna dnes jsem četl nějakej článek, radí tam, že je lepší tu srnu srazit než se jí vyhýbat, vychází tak přitom ze statistik, i můj kamarád se vyhýbal srně a totálně zrušil Boxera, nejdůležitější na tom nakonec je, že se nikomu krom toho auta nic nestalo ;)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“