ubývá voda - pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
ubývá voda - pomoc
Zdarte, uz delsi dobu se mi ztraci chladici kapalina. vizuálně nejde nikde nic vidět. Nádobka je při provozu pod tlakem. Zkontroloval jsem všechny spony ale nikde nic. Doufám, že to nežere motor, ale to by se snad projevilo, kdyby to šlo do valců. V oleji nic není, to jsem kontroloval. Mam Octavii 2001 81 kW. Znamej má 1.6 tku a stejnej problém. Poraďte jak na to přijít. Díky Honza 

Kolca
Pokud ti to někde neteče tak asi těsnění pod hlavou. Ale dřív koukni na chladič jesti není někde u boků flek jakoby mokrej nebo v barvě nemrzky.
Pak asi hadice od chladiče pokud budou tvrde tak asi těsnění pod hlavou a to nejlíp poznáš v domácích podmínkách že naliješ plnou nádobku vody a nastartuješ auto (nezavírej nádobku) a to pak poznáš až ti zače lítat voda ven
Pak asi hadice od chladiče pokud budou tvrde tak asi těsnění pod hlavou a to nejlíp poznáš v domácích podmínkách že naliješ plnou nádobku vody a nastartuješ auto (nezavírej nádobku) a to pak poznáš až ti zače lítat voda ven

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
zase nemůžou bejt natlakovaný moc ........koukni pod expanzku zespoda je přepad jestli tam nejsou mapy v barvě nemrzky...........nebo se podívej pod nohy u řidiče a spolujezdce do výdechu od topeníHonza Kolář píše:jak poznat ze to je tesnenim pod hlavou? Nechapu natlakovany hadice. Přece za provozu je to natlakovany celý - tedy i hadice - to je přece OK
603917329
-
- Přispěvovatel
problem přetrvava - stupňuje se
zdarte - zase jsem to zkoušel. Tak voda nikde kolem spon nesakne - ale kdyz jsem tomu navalil co chudak snesla tak po 10 km začala křičet, že má zase málo vody - hledal jsem a našel, že ta voda na 95% vyletěla přepadem u expansky - bylo pod ní mokro a voda rozstříkaná až dole na prahu. Teplota se ale nepohla z 90 st. Pak jsem najel cca 700 km nonstop a musel jsem dolivat celkem asi litr. Ve vsech pripadech byly hadice měký a z expansky to pšouklo jen lehce. Je to pumpa nebo tesneni pod hlavou?
Kolca
-
- Aktivista
Re: problem přetrvava - stupňuje se
honzo teče ti to z toho xindlu nad převodovkou, dej tam G11 modrou nebo antifreze a ližišku bentonitu koupíš ve vinotéce na čistění vína a pak napiš, zatím se to všem spravilo, nejhorší je G12 a G12+ prostě se prožírá ven milošHonza Kolář píše:zdarte - zase jsem to zkoušel. Tak voda nikde kolem spon nesakne - ale kdyz jsem tomu navalil co chudak snesla tak po 10 km začala křičet, že má zase málo vody - hledal jsem a našel, že ta voda na 95% vyletěla přepadem u expansky - bylo pod ní mokro a voda rozstříkaná až dole na prahu. Teplota se ale nepohla z 90 st. Pak jsem najel cca 700 km nonstop a musel jsem dolivat celkem asi litr. Ve vsech pripadech byly hadice měký a z expansky to pšouklo jen lehce. Je to pumpa nebo tesneni pod hlavou?
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: