Hoj kucí,už to tu dlouho nebylo,ale nastal další zádrhel a jevý se to jako neřešitelná záhada.
Takže při rozjíždění s rejdem vlevo se ozve jakýsi křupnutí,při jízdě a zatáčení vlevo se ozývá klapání. Kopil jsem kloub,ale při výměně jsem zjistil,že to kloubem není (ani u kola,ani u převodovky,ani poloosa-měl jsem to komplet rozebraný do poslední kuýličky

). Když bylo auto na zvedáku,a mělo sundaný kola,nastartoval jsem,dal za 3 a trochu plynu-kola dolevy,nic se nedělo,kola rovně,nic se nedělo,kola doprava a v plnym rejdu začaly celá levá strana strašně vibrovat (ale fakt hodně)!!!!!!!!! Prolezl jsem čepy,kosti,znova obě poloosy,klouby na obou stranách a nic!!! Vyměnil jsem teda ten levej kloub,a opakoval proceduru-dělá to pořád!!! Pak jsem dal rychle plnej leve a plnej pravej a vibrace přestali. Sundal jsem auto z heveru,nasadilk kola ajel se projet! Křupání při rozjezdu v rejdu ZATÍM přestalo,ale cvakání při zatáčení vlevo jsem se nezbavil.... .. Už opravdu nevím,kontroloval jsem i silentbloky v ramenech,na nápravě,na převodovce i motoru. Sice tu kontrolu silentbloků jsem trochu odfláknul,ale koukal jsem na to... ...Napadá mě už snad jenom diferák,ale fakt nevim,jsem bezradnej... ...nějakej nápad by jste neměli???
Věc druhá,přestala mi svítit signalizace otevřených dveří a kufru na palubce,VAG nic!!! Taky nevim co s tím...
Předem díky za jakejkoliv nápad nebo reakci...