Kde zohnat diagnostiku na citroen /kabel+soft/.Hlavne otestovane a za co.
Dajte neake rady do placu.Jedna sa mi o zakladnu diagnostiku a je o neake extremnosti. Vdaka.
Citroen diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xantyják
Jsem tu dneska nový a taky by mě zajímalo, kde sehnat program na diagnostiku na citroen ( Xantia II HDi ). Měl jsem dost problému s motorem, furt jsem byl v nouzovém režimu a pořád jsem jezdil k mechanikovi na počítač. Kdyby byl program načetl bych si to sám. Našel jsem na těchto stránkách odkaz, ale já neumín ani žblept maďarsky. Já mám zase z Velké Británie stáhlý rozbor motoru s popisem jednotlivých součástí a jejich činnosti na motor HDi. Můžu poskytnout. Z části jsem ho už přeložil do češtiny
Zdar a sílu
Zdar chlape, bylo by možné poslat mi třebas i originál toho schématu motoru?
Kamarádovo také jede 2 Hdi občas pouze na nouzovej režim, ale on má peugeota 306.
díky, pomohlo by to. popřípadě odkaz na ty stránky kde se k tomu dá dostat
díky
vacsou@seznam.cz
Zdraví Vašek
Kamarádovo také jede 2 Hdi občas pouze na nouzovej režim, ale on má peugeota 306.
díky, pomohlo by to. popřípadě odkaz na ty stránky kde se k tomu dá dostat
díky
vacsou@seznam.cz
Zdraví Vašek
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
co to je zakladna diagnostika??mozno ti na to pojde OBD tester s KKL kablom.alebo nieco ako je ELM327 zo scanmasterom.Na zabozrutov neexistuje nic ako je na VW Vagcom..tam pomoze len nejaka multiznacka ako Atal alebo potom len origo Proxia/Lexia ...obe verzie su radovo cca 30 000-,CZ a viac..nic lacnejsie bohuzial neexistuje
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..