Odblokování autorádia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odblokování autorádia
Zdravím borci
sháním kabel a rozhraní do PC na zjišťování kódu v autorádiu nevíte někdo kde seženu??? Teprve se o to začínám zajímat. Díky Alík
sháním kabel a rozhraní do PC na zjišťování kódu v autorádiu nevíte někdo kde seženu??? Teprve se o to začínám zajímat. Díky Alík
-
- Nováček
aha
jo díky tak to jsem špatně naformuloval, a můžeš mi říci jaký je nejlepší programátor pro takovéhle věci (see prog aj.) asi zřejmě záleží jaké jsou rozšířené procesory v rádiiích (HC11,HC05) nebo jak nevím.Takže poté se programátor propojí s PC a na programu se upraví kód jednodušše řečeno.Omlouvám se že jsem tak blbej ale chci to zkusit. Díkas alík

Procesorů a hlavně pamětí je v rádiích celá řada,ale hlavně po vyčtení potřebuješ vědět,kde danej kod hledat,a to je druhá strana věci.Někdy na to jenom oči nestačí.Realita je tvrdá,zvykej si,byl jsem ve stejný situaci a věř,jsou to hodiny dřiny.Ale na naučení práce s pamětí a procákem je to dobrej začátek. 

Taky jsem uplny zacatecnik a chtel bych neco o tom vedet. kdyby jste nekdo mel nejaky info material a chtel by se poradit tak bych byl moc rad. ddaja@atlas.cz