Audi S8 prestavba na 2,5TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mattock
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi S8 prestavba na 2,5TDI

Příspěvek od mattock »

Chlapi neviete mi poradit ci by bolo mozne vymenit motor v AUDI S8 4.2l b za 2,5 TDI z A8

Nejak mi zacal blbnut motor 4,2 a ked to dam opravit tam ma to vyjde tolko ako agregat od ruky 2,5 Tdi

Mam totiz moznost kupit 2,5Tdi motor + riad. jednotku + prevodovka + nejake veci k tomu.

Diky
váha
Aktivista

Re: Audi S8 prestavba na 2,5TDI

Příspěvek od váha »

mattock píše:Chlapi neviete mi poradit ci by bolo mozne vymenit motor v AUDI S8 4.2l b za 2,5 TDI z A8

Nejak mi zacal blbnut motor 4,2 a ked to dam opravit tam ma to vyjde tolko ako agregat od ruky 2,5 Tdi

Mam totiz moznost kupit 2,5Tdi motor + riad. jednotku + prevodovka + nejake veci k tomu.

Diky
tu 2,5 by jsi musel mít komplet celou,všechny čidla,kabely,bude tam i jiný uložení motoru atd...mrtě práce a mrtě problému...ideálně sehnat A8 2,5TDI a přestrojit do tvý nebo rovnou koupit A8 2,5TDI a tuhle prodat,počkej co ti na to řekne někdo zkušenější,ale myslím že to je nesmysl
Aktivista

Příspěvek od avatar »

no 2.5 tdi v6 nic moc motor. Je dobrej pokud ma dobrej servis a dobrej olej pokud ho nema nebo nemel tak ho nekupuj docela dost se sere. Ale to zase kazdej motor musi mit servis)))) nechci zase strasit

namatkou: vydrene vacky, hydrostely zvihatka, protekani oleje atd...

tim nechci riic ze je to spatnej motor ale musi se o nej dotycnej starat

k vymene

jak jiz psal vaha, mrte prace, kabely jednotka , budiky, motor ulozeni prevodovka atd.... hruza hlavne spousta prace

but musis sehnat A8 s tim 2.5 tdi v6. Ale lepsi je toto prodat a koupit neco jineho vyde ti to levneji

ver mi uz sem 2.5 tdi V6 predelaval do sveho auta a to sem tam mel stejnej motor a prace jak na kostele
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

to bys jako vážně dal do s8 tdi? to snad ne (wallbash)
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

tak todle jsem nepochopil!S8 je pan Auto,v tom seš někdo.A jezdit v S8 s motorem TDi,promiń,ale já bych to nesnes
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

jj, do S8 TDI, to je nesmysl.
jinak hlaska, ze v S8 ses nekdo me dost pobavila :P
Luke
OII 1.9 TDI
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

to žev S8 si někdo není s mé hlavy,ale od mého kamaráda co žije v německu a ten mi řekl pohled německého člověka cituji: člověk kdo si koupí auto se spotřebou nad 11litru se bere jako bohatý člověk,kdežto člověk který ma v zadu Tdi napis je brán za holotu.Todle je třeba názor i mého otce,který ma Lincolna Navigatora se spotřebou 20l. Ale já sem hrdý na to že mám TDI.tečka
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

otas píše:to žev S8 si někdo není s mé hlavy,ale od mého kamaráda co žije v německu a ten mi řekl pohled německého člověka cituji: člověk kdo si koupí auto se spotřebou nad 11litru se bere jako bohatý člověk,kdežto člověk který ma v zadu Tdi napis je brán za holotu.Todle je třeba názor i mého otce,který ma Lincolna Navigatora se spotřebou 20l. Ale já sem hrdý na to že mám TDI.tečka
Hmm, zajimava uvaha. Byt hrdy na to ze mam auto ktere JEDE to celkem chapu. Byt hrdy ze na to mam, i to dokazu pochopit - je spousta takovych. Ale byt hrdy na to ze mi to zere 2x vic nez je bezne a proto jsem king, to uz je vyssi stadium ;-)

Neber to osobne, ale radovat se z toho ze me neco stoji 2x vic mi prijde jako hloupost.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

asi odpojim zpátečku z čerpadla a budu taky nekdO:-))
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

tak takovouhle uvahu muze vymyslet snad jenom nemec. kdyz sednu do 1.4ky fabie, tak i s tou jsem schopen jet za 11litru, tudiz jsem king a lidi co maj treba 730d jsou nymandi...
otas píše:to žev S8 si někdo není s mé hlavy,ale od mého kamaráda co žije v německu a ten mi řekl pohled německého člověka cituji: člověk kdo si koupí auto se spotřebou nad 11litru se bere jako bohatý člověk,kdežto člověk který ma v zadu Tdi napis je brán za holotu.Todle je třeba názor i mého otce,který ma Lincolna Navigatora se spotřebou 20l. Ale já sem hrdý na to že mám TDI.tečka
Luke
OII 1.9 TDI
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Co pise otas mi prijde jako kravina. Kdyz prejedes hranice, tak je tam kvantum A100 v 2.6 a 2.8V6 a podobnych aut/motorizaci - ten motor za 11 jezdi jen v predohrabu po dalnici.
Pokud by se mluvilo o 15 - 20l, tak budiz, ale 11/100 je benzinovy prumer. Navic co znam Nemce, tak masturbuji nad znackou a to hlavne u sport. vybaveni. 318i bawem tam jezdi studentici do skoly.

Ad predelat benzin na diesel je nesmysl. Znamy tohle podstoupil u 1.2i Corsy na 1.5D... 14dni rozebrana, furt se vztekal, ze neco nema. Jenze to bylo auto, ktere melo okynka na svihadla a motor co se rozbehl, kdyz mu nekdo pripojil na el. mag. ventil nafty 9V baterku a pustil ho z kopce.
S8 prodej, kup A8 TDI
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

ja sem prednaval do malucha motor z una 1.3 turbo a uz bych to nikdy nedelal ani za zlaty prase ale to se byl mladej a blbej :)
mattock
Přispěvovatel

Příspěvek od mattock »

Takze ten napad s tym TDI mi dal kamarad, ktory ma A8 2,5TDI.
Tak som ho mal na tyzden pozicany /pokial bola moja servise/ a nejak skoro ma ta nafta presla a aj A8.

takze ostavam pri S8 a 4,2B
diky za prispevky
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

A8 2.5TDI je auto pro schizofrenni milionare (nove) nebo pro socky co chteji litat v obrovskem luxusnim (ojete) aute a nemaji na to. :))
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“