Myslym si ze ano. ALE POZOR!!! Musis zistit cisla vstrekov. Pretoze aj keby si mal dva RJ motora s uplne rovnakymi cislami softy mozu byt malinko ine koli inym char. vlastnostiam vstrekov. Ty ten motor riadne nakopnes a budes jazdit s danym softom aj ked su cisla strekov ine, ale je to ticha smrt. Totizto kazdy vstrekovac ma svoje urcite char. vlastnosti (parametre) a aj program v RJ motora je pisany pre konkretnu sadu vstrekovacov. Ak sa ti nebudu zhodovat cisla vstrekov, RJ nato okamzite pride a sama sa bude snazit kompenzovat davku (koli odlisnym parametrom vstrekovacov) samozrejme ze iba v urcitom obmedzenom rozsahu co sa jej nebude velmi darit. Nastanu nerovnomerne detonacie v jednotlivych valcoch co ma za nasledok nerovnomerne pnutie (torzne kmity) na klukovke a potom to ma po dlhsej dobe nasledky. Najprv odide dvojhmota a neskor sa zlomi kluka (krasny unavovy lom materialu).
budem mat cely motor tak ze to vymenim aj zo vstrekmi az budu pasovat inac auto mi trochu ako keby vynechavalo v urcitich otackach trosku aj trase kasnou ale ked jazdim tak netrase vobec najviac to zacina triast pri spiatocke a ked mam trebars jednotku pusteny plin a idem z kopca tak v urcitych otackach to trase ale bucha mi silentblok pozeral som ho a je asi odtrhnuty dvojhohotu som skusal dal som 5ku a asi od 1100otacok som zoslapil plin a netrasie vobec myslel som ze to bude robit vadny vstrek ale auto vobobec ale vobec nedymi a ide ako svina rano chyta na brnk dufam ze to bude len ten silentblok
Nechcem sa hadat, ale FIAT group u dieselov plniaci tlak reguluje mechanicky pretlakom + obmedzenie davky paliva. Az novy motor 1.6 JTD-M ma plniaci tlak regulovany plne elektronicky podtlakom.